Produktiv dag i Sjöland
I dag har det hänt lite här uppe i vårt hus i Sjöland. Vi kickstartade dagen med att lasta ett x antal skivor på 4-hjulingen för att flytta dom från garaget till huset innan snön kommer. Bara älskar vår 4-hjuling,  skulle dock älska den ännu mer om jag bara kunde lära mig att backa den!! Suger på att backa men någon gång måste jag ju bara knäcka koden 😊



Vi har även fixat avloppet till det nya köket så det är klart. 




Eftersom vi vid förra besöket såg att ytterskalet på värmekabeln blivit lite skadat så hade vi till detta besök tagit med oss så att vi kunde fixa det innan det sista på vattnet ska dras.



Det absolut tyngsta i dag var att skotta igen det sista på diket till den nya vattenledningen. Det mesta kunde göras med traktorn men den sista biten in i skogen var vi tvungna att handskotta. 




Som avslut på arbetsdagen blev det lite mer 4-hjulskörning ❤ Div trädgårdsrens passade perfekt att bara lasta på och köras bort. Så himla lättsamt, bara lasta köra och sedan slänga på riskasan, me like 👍

En väldigt produktiv dag tycker jag. Men inte tungt ( förutom vattendiket då ) resten har varit lugnt pyssel  och vi har hållit på heeela dagen. 




 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress