Från oss till er

Äntligen här...


Jag vet att jag tjatar :) Men det hjälps inte, i stugan blir jag hel på något sätt. Dagen i dag har bara bestått av småpyssel av div olika saker. Inget särskilt men ack så rogivande.

Jag har en dröm om att husvagnen ska bli detsamma som stugan, får se efter sommaren hur det hela har känts, men
jag har en föraning om att det kommer att bli helt super :)

I morgon ska vi göra ett besök på gravarna. Byta ljus, skotta fram och göra det fint. Det är ju Jul även där :) så det känns som om det är det minsta vi kan göra för dom nära och kära som inte är med oss längre.

Nu väntar boken på mig, lite gott i magen och en kopp kaffe. Kan inte bli bättre.

Ha det alla där ute.....
Andas in lugnet


Och bara känner hur skönt det ät just nu. Alla sover utom Sanna som jobbar. Kaffet är i magen och Frode plutt ligger och snusar här bredvid mig i soffan. Bättre kan jag nog inte ha det just nu.

Känner hur skönt det är med lite egen tid och tystnaden som flödar runt mig, förutom klockan som slår då :)
I eftermiddag väntar stallet och en liten tur med bästa pållarna, annars bara mer lugn och inga måsten så långt ögat når.

I kväll ska jag bara mumsa onyttigheter, titta på film och mysa ner mig med en härlig filt och ha en av mina nya böcker bredvid mig. Är det skit på tv:n så ska jag läsa och är det bra på tv:n så är det ju alltid reklampauser som passar utmärkt till en stund i boken. Två flugor i en smäll m a o ;)

Men målet just nu är att fylla på kaffekoppen, se färdigt på Harry Potter och sedan kissa Frode. Ha en god fortsättning på Julen och njut av lugnet som förhoppningsvis har infunnit sig hos er alla.....Gårdagen lever jag på länge


Efter en massa strul så blev det bra. Trodde ett tag att jag skulle kliva av men skam den som ger sig. Efter liiite bättre ridning och en massa f-n anamma så blev det så bra att jag vågade mig in på banan.

Men när jag skrittade genom gången mellan framhoppningen och banan så dunkade hjärtat, huvudet försvann och jag trodde att jag skulle kräkas :) Då funderade jag verkligen varför jag gjorde detta mot mig själv eftersom jag inte är och aldrig kommer att bli en tävlingsmänniska.

Men sen, när vi hade kommit i gång och jag insåg att med Lucky's hjälp så skulle jag fixa det. Ja då blev det bara roligt :) Helt otroligt att jag som för ca 1½ år sedan inte ens vågade trava bommar med Holle, nu vågar fara runt och försöka mig på hinder som egentligen inte är höga, men för mig är det ett enormt stort steg och jag är förbaskat stolt över mig själv. Och det bästa av allt är att det är mellan hinderna som jag känner mig osäker, inte över dom. Så med bättre balans och styrka så kommer det bara att gå bättre och bättre....Att hoppa är som att flyga, helt underbart :)

Jag är enormt lyckligt lottad som har barn och gubbe som tror på mig och stöttar mig. Utan deras stöd vet jag inte om jag skulle våga mig på en sån här sak. Som Jörgen brukar säga : vad är det värsta som kan hända ? Och rätt har han ju, det kan inte hända så mycket, det kan bara bli roligt :)

Och alla ni där ute, ta chansen och pröva era vingar. Alla ni har nog en dröm eller en önskan om att prova någonting som kanske känns skrämmande eller för stort. Allt går, det kan bara vara en liten krokig väg fram till målet. Och i bland kanske målet inte blir exakt det ni hade tänkt er, men om du känner glädje och stolthet över det du har försökt dig på, ja då är du en vinnare hur som haver oavsett slutresultatet.....Ha en underbar dag.....
Älskar allt med jul :)


Till alla som gillar att se på hästarHittade detta på nätet. Kanske ngt att titta på :)Till det bättre


Eller vad tycker ni ? Hittade denna artikel och nu börjar min små grå att fundera, bra eller dåligt ??

I dag blir det Leo's med alla dagbarn, föräldrar och kollegor :) Kan inte bli bättre....

Ha det....Denna lilla prins ska jag få hoppa 23/12 :)
Sitter och drömmer mig bort


Har nyss pratat med folk från fjälls :) Får en sådan enorm längtan upp till stugan och min älskade vedspis ;) Men om allt går vägen så åker vi upp måndag lr tisdag efter jul. Jörgen går av 07.00 på måndag morgon så beroende på hur många vi blir som rullar uppåt så får vi se vilken av dagarna det blir.........LÄNGTAR är det ordet som kommer upp i mig när jag tänker på det.


Jag och Frode har samma problem...


Båda har vi liiiite för mycket fart på våra magar, inte bra inte bra....Spenderade natten mellan 23.00 till ca 04.30 med att springa fram och tillbaka mellan sängen och toan. Funderade en stund på att lägga mig där men golvet är ju så himla hårt :( Men nu känns det lite bättre och jag har fått behålla mitt te och en liten macka :)

Så nu ligger vi i soffan och bara myser så gått det går med buller i kistan :) Slötittar på tv:n och inser hur mycket massproducerat skit som det finns att titta på. Just nu är det detta på 6:an och gissa om jag får mig lite goda skratt.

Hoppas att er dag är lite bättre än min :) Å andra sidan så är jag nog på benen snart, brukar ju inte vara så himla långdraget och segt...******************************************************


Dagens eko..........Ho ho.......Vinyl 107.1 är bara bäst :)


Älskar den kanalen, bara julmusik hela dagarna, kan inte bli bättre :) Har jobbat 1½ timme i dag, lyfter lön för hela dagen....hur bra är inte det :)

Inskolningen flyter bara prima, social och glad kille som verkar nöjd med det mesta här i livet.

Förutom jobb har jag hunnit in på Hippo med Pållarna och Sanna. Där linade vi dom så att dom fick göra av med lite överskottsenergi. Holle har väl inte så mycket men Pridde lättade några gånger och busade på några gånger. Inte farligt men lite testar han mig iaf :)

Ha en fortsatt härlig torsdag...
Eftersom vi ständigt har detta problem


Med att utomstående uppfattar vår parkering som allmän så kanske det är denna vi ska kopiera och sätta upp på deras bilruta :) Nu har Sanna iof köpt en skylt där det står att det är förhyrd parkering, men om det inte fungerar så får vi nog gå över till denna strategi ;)
Snö :)
Om inte snön kommer snart


Kommer jag att bli tokigare än vad jag är redan :) Helgen har varit blandad kan jag väll säga. Hoppade över ridningen i går eftersom jag inte är riktigt hundra pga en jättejobbig förkylning. Prommade med våra pållar lite lätt och satt sedan i soffan och bara degade med bok och film. Sanna bjöd på middag och hade köpt hem karra till den satckars sjuka mamman  (dvs lilla mig) Tv:n bjöd på Narnia och soffan på en varm filt och en härlig kudde.

Dagen i dag har bjudit på städning på Hippo med lunch. Kollade in Maria & Sten och Sandra & Milka under tiden som jag sopade av sargen i stora ridhuset, gick bara bra för dom båda. Eftermiddagen var full med julgröt, glögg och en massa annat gott hos mor & far på Å-hem. Där var även Kent, Kim och lilla Elida, gissa om den lilla fröken har lindat sin farfar runt lillfingret :) Hon styr honom helt och fullt med ett litet ögonkast eller en vink med fingret, den tjejen har förmågan redan som 2 ½ åring...

Nu inväntar jag bara att klockan ska ticka fram till 21.00 för då bär det av Jörgens jobb. Eftersom Traktor Ture "dog" i går så får taxi Ahlenius dammas av efter ett tag i malpåse :) Förhoppningsvis så vaknar han av lite konstgjord andning eller någon ny del till motorn så taxi Ahlenius kan läggas på hyllan igen, håll tummarna är ni snälla :)

Ha en fortsatt trevlig kväll.....
Men kolla här....


Den som söker skola finna :) Hittade denna sida till morgonen, inte mig emot.....Ridkläder i soffan.....


Hur fel är inte det då :) men jag har inte orkat krypa ur dom och masa mig in i duschen. Har fått en dunderförkylning av vår Stockholmsresa, men! det var det lätt värt :)

Men hosta, nysningar och rinnande näsa gör att jag inte riktigt är på topp i kväll. Jag känner mig faktiskt så risig att det har flygit igenom mitt huvud att stå över ridningen i morgon trots att det är hoppning. Med andra ord så mår jag inge vidars :(

Kvällen har spenderats med att köra in pållarna på Hippo så att dom ska få göra av med lite överskottsenergi som dom har samlat på sig efter en veckas skrittande ute. Som tack bjöd Sanna på middag och kaffe, inte helt fel kan jag upplysa om :)

Har även varit chaufför till en partysugen kille så efter det däckade jag i soffan, där jag nu sitter med ridkläder och allt. Bara tanken på att kvällskissa Frode känns som ett helt företag. Men men, efter Navy CIS så blir det att rycka upp sig och få lite rotation på kroppen och få allt gjort innan jag kommer att nanna kudden och gissa om det kommer att bli skönt.....längtar :)