God mat och trevligt sällskap
Har varit i farten nästan hela dagen , men otroligt trevligt har det varit. Först for jag och Anton för att köpa en julklapp till Sanna men naturligtvis var det stängt i dag : ( efter det ville vi till ÖoB för att kolla om det fanns lite hygien artiklar som vi behövde. Blev också två tröjor till Anton så då blev han nöjd. Fågelmat till fåglarna och lite annat smått och gott slank också ner i vagnen : )

Hem med sakerna och sedan bar det av till Barnens hus för en nostalgi tripp bland alla leksaker ; ) Där fastnade vi för lego och blev spelandes Indiana Jones på tv spel......och jag suger på det : ) Anton försökte verkligen att hjälpa mig på alla sätt och vis men inte hjälpte det......jag var usel så enkelt är det.

Efter många skratt och otaliga försök att överleva som Indiana Jones bar det av till Ålidhem och mamma och pappa. Där mötte Jörgen upp oss och vi fick en jättegod middag och god efterrätt till det och kaffe... Så min dag har bara varit full av underbara saker , både att göra och att äta.....kan säga att min mage är ganska så rund och go just nu : )

I morgon blir det att göra av med lite extra energi så en cykeltur med Frode blir nog inte helt fel...men i och försig så går det ju inte så fort så det tar nog bättre på mig om jag prommar ist ; )

Ha det gott alla så ses vi i morgon.....
Härlig kväll
Ja hur mysig som helst , har bara slappat framför tv:n men haft sällskap av Anton nu två kvällar på raken och det är jag inte bortskämd med : ) Verkar som att han har tinat fram lite nu på slutet , och det känns bara bra : )

Annars har dagen varit bra , var på troll fest på morgonen med 4-5 års barnen och förutom troll dans blev vi bjudna på spindlar och saft , gott gott tyckte barnen. Hade turen att sluta kl 3 i dag och det var tacknämligt med tanke på att jag fick jordens huvudvärk efter lunchen. Var nästan orolig att det var flunsan på gång men tror nog att vi låg i det hela familjen förra veckan , hoppas det iaf.

Tjejerna är lite spridda just nu , den ena i Boden och den andra i Dikanäs, och i Dikanäs finns det snö så liiite avundsjuk är jag faktiskt ; ) men men vår tid kommer även här så förhoppningsvis kommer det snö till oss också.

I morgon står det lite julklappsinköp på menyn , cykla el lång prommis med Frode och ett besök hos mamma och pappa , och hör och häpna så ska Anton med , tyckte att det var länge sedan han var där så nu är han sugen igen.

Tills vi ses igen....
Man får bara vad man ger, och man ger bara vad man redan fått......


Jazz dans ja tack...

I min galna ungdom så kom jag på att jag nog var född till att dansa....hur jag kunde tro det vet jag inte. Stel som ett kylskåp och taktkänsla lika med noll : )
Hur som haver bestämde jag och Maria oss för att börja på det som nu är Balettakademin i Umeå. Men innan vi kunde gå på träningen var vi ju tvugna att införskaffa lämpliga kläder...trikåer , benvärmare , strumpbyxor och ett coolt svettband ( för det hade alla som dansade ) Och eftersom vi kom på detta lite sent in på terminen så hade ju dom andra ett litet försprång.... gör ju inte oss ngt eftersom vi ju är född till att dansa ; )
Och jösses vilket helvete vi genomled....4 gånger for vi på dansen innan vi  gav upp. Ni kan inte ana hur helvetets jobbigt det var. Uppvärmningen bestod av....50 sittupps , ryggövningar , benövningar konditionsträning och sedan stretching på det. Efter det var jag och Maria nästan döda och då var det dags för att börja dansa!!! hallååå var det bara vi som var färdig för extra syrgas el....dom andra for runt som galningar till musiken och vi stapplade fram som två 80 åriga gummor med rulator. Nä fy så hemskt det var , det tog mig bra många år att komma över denna traumatiska upplevelse och när jag närmade mig musik och dans igen var jag ngt äldre och valde line dance eftersom det inte krävs en elit idrottares fysik för att följa med runt i dom turerna : )

Tills vi ses igen....
Känslan av att finnas till är den största lyckan.....