Blandat bandat

Städat på Hippo mellan 8.45-15.20. Rena slavarbetet med högtryck, borste och svamp. Men supertrevligt folk att jag har lärt känna flera nya kvinnor i min egen ålder :) Jätteroligt att vi är så många 40+ are och alla är jätte trevliga och full med humor. Har skrattat och skurat hela dagen känns det som:)

For sedan med Jessika till stallet och for på en tur med pållarna. Dagens ridning finns att läsa på teamahlenius.blogg.se Bara att gå in och titta :)

Nu väntar sängen för i morgon blir det en tidig morgon på lokalen.

Ha det gott och sköt om er.....
Dagens ridlektion

Var i god tid på Hippo och strosade runt lite. Fick välja näst sist så jag valde då Klossen isf Yster, det var dom som var kvar på slutet.

Har en toppenbra ridlärare som heter Maria och kommer, om jag inte är helt ute och cyklar från Ö-vik. I dag stod det tempoväxling på shemat och till det hade vi bommar till hjälp.

Det var en jätterolig och givande lektion. Iof har vi alltid det, är så otroligt nöjd med min ridning. Och det jag tar med mig efter dagens ridning är

# Bra galoppfattningar utan att falla fram
# Hittde "känslan" i galoppen vid flera tillfällen
# Bättre lösgjort bäcken
# Hittade ytterskänkeln på voltarbetet.

Längtar till nästa lördag för då är det hoppning :) Känns helt overkligt att jag faktiskt längtar till att hoppa. Det kan jag verkligen tacka min underbara vän Lucky för. Tyvärr är vi nu 2 som älskar denna häst så nu har jag fått konkurrens också, attans säger jag bara ;)

Ha det gott....