Hästdag, igen :)
Hur hästigt kan det bli ? Dagen i dag startade med klockan 08.00 och en grötfrukost i magen. 8.45 rullade jag till Hippo för min ridlektion. Vi jobbade med framdelsvändningar och skänkelvikning i skritt och trav samt lite galopparbete :) Helt slut var jag när jag klev av men oj vilken givande lektion. Gick inte super på ngt sätt men vilka aha upplevelser jag fick under lektionen och jag fick även beröm för mina galoppfattningar som blivet mycket bättre :) kul att få höra!
 
Efter Hippo blev det ett besök hos Kent och Helen och där fick jag kaffe och supergod äppelkaka. Det blev min lunch innan Jag och Sanna brummade ut till Pegasus för att sedan fara till Hööks, igen :) På Mariedal klev Jessika in i bilen och vi styrde kosan mot ström och pållarna våra.
 
I stallet blev det förutom den sedvanliga markservicen lite hoppning för Jessika & Pyret och jag tog tag i Priddes tömkörning. Jessika & Pyret kämpade på bra och det gjorde jag & Pridde oxå :) Jag klarar nu av att byta varv i trav utan att tappa tempo, slita honom i munnen eller göra fel på annat sätt, känner mig supernöjd. Har som mål att jobba honom på en stor 8 volt i korekt rätt form med bommar på båda volterna för lite benlyft :) Bara att kämpa på med andra ord :)
 
När jag äntligen klev in hemma var klockan 18.30 så hungrig som jag var blev det tunna pankisar med hjortronsylt till, tvättstugan har avhandlats så nu är det soffmys som står på agendan. Tycker att jag är värd det efter i dag :)
I'm in the flow now
Just nu känns det bara toppen :) Livet rullar på med bara härliga upplevelser och intryck. Är det så här att vara i "medelåldern" ja då tackar jag och tar emot allt som livet ger. Nu är det ju så att det även finns lite uppförsbackar i livet av en eller annan modell, men i det stora hela så är det bra flyt med jämna doser av allt. Hur som så känns det äntligen som jag hittat min plats här i livet, min plattform är stadig och lugnet är ett ledord som jag håller högt.
 
Att känna sig trygg, lugn, harmonisk och glad gör hemskt mycket för själen. Sen kan det komma värsta största krisen runt hörnet, vad vet jag. Men eftersom jag hittat balansen och min egen tyngdpunkt så känner jag mig mer som den sån där leksak med tyngd i botten. När det strular gungar jag lite fram och tillbaka men stabiliserar mig fort och utan allt för mycket skrubbsår :) Så himla skönt!
 
Jag älskar livet, och jag är fullt övertygad om att livet älskar mig. Hand i hand i med och motgång!! Nu kör vi...
I dag är en annorlunda dag
för i dag ska vi gå utanför ramarna i vårt liv :) Men ikväll är det en vanlig torsdagkväll för då är det träning på Hippo för Pyret & Sanna. 
 
Men innan kvällen ska dagen i dag fyllas med en del smått och gott. Hoppas att dagen i dag blir en bra dag för att matcha upp gårdagen som var en toppendag :)