Lyckliga jag :)Förutom min miss med solningen så har dagarna här varit toppen. Varit till Kista och ätit och lärt mig att hitta dit. Ett av dom största shoppingcenter som jag någonsin har sett tidigare. Supergod middag blev vi bjuden på av brorsan och det bästa var att på det stället vi åt på så kunde man beställa från en massa olika ställen (typ 20) men ändå sitta tillsammans i mitten och äta :)

Har också övningskört till ett annat köpcenter med Ikea + en bunt andra affärer så nu blir det att ta bilen och öva lite på att köra i Stockholmstrafik men det känns inte som något större problem ändå. Bara att hålla koll på att man är på rätt väg så att det inte blir helt galet, blir så långa omvägar om det blir fel :)

I dag har vi hunnit med både ett museum, gofika på vägen, långprommis på Djurgården i det vackra vädret samt en tur med Djurgårdsfärjan till Gamla stan innan hemfärd. Soligt och varmt och bara toppen, så skönt som det bara kan vara en  semesterdag i S-holm.

Har nyss pratat med tjejerna som sitter på T- banan på väg till oss. Sin bror hittade dom på vägen så han verkar också vara på väg hem efter sitt besök hos sin kompis. Ska bli roligt att göra stan osäker i morgon för jag kan tänka mig att det blir hejdlös shopping som kommer att avslutas med Sannas födelsedagsmiddag senare på kvällen.


Lite bilder på dagens utflykt har det också blivit. Gillar min kamera starkt !!

Otroligt vackra byggnader finns det här. Bara älskar att vandra runt och titta...


Härliga gränder och gårdar finns det också hur mycket som helst av..Djurgården är så fint och har jättemysiga promenadstråk...

Avslutar med en bild från Gamla stan :)

Vilken tur att jag är åt det röda hållet :)För det är vad min kropp är i dag, röd alltså :)  Men men så länge minnet är kort får kroppen lida :(
Annars har vi det helt underbart med sol och 26 grader i skuggan. Playan har fått besök i dag därav mitt röda
skinn.

I kväll ska vi till Kista och äta middag samt köpa lite mer after sun på apoteket. Får nog lov att bunkra lite
eftersom det vackra vädret verkar ska hålla i sig och jag som sagt har en guldfisk:s minne.


Ha det gott alla så höres vi senare...
Ont i rumpan men det är det värt :)
Antal timmar senare är vi framme. Soligt och varmt och härligt med stort H.
I morgon storstaden och bara njuta. Hoppas på fint väder och inte så ont i fötterna :)

Ha en forsatt härlig kväll....