Fredag kväll
Ledig dag, tända ljus och ett glas vin. Ljuset som har återvänt ute gör livet lite lättare....så tacksam för våren som kommit och sommaren som finns där runt hörnet.
 
Arbetsveckorna bara springer fram. April månad har gått och i morgon går vi in i Maj......nu går nästan tiden lite för fort.......aldrig är man nöjd 🙃 Först längtar man och sedan vill man bromsa....precis som livet självt många gånger!
 
Längtar upp till fjälls så det kryper i kroppen. Nu har vi inte varit upp på länge.....coronan stökar och vi är så försiktiga som vi bara kan. Längtar tills jag får ta vaccination jag också. Jörgen, Sanna ( Jobbar inom psykiatrin båda två) samt mamma och pappa har fått ta sin första spruta. Alla ska snart  få ta sin andra, känns så skönt att dom snart är klara.
 
Många gånger känner jag mig så oerhört frustrerad över min situation som jag lever i. Har en allvarlig hjärtsjukdom, och förutom den, så har jag även hjärtsvikt. Har högt blodtryck och utreds för arytmier , har en Reveal ( ekg ) inopererad så förhoppningsvis får vi svar någon gång. Men på grund av min unga ålder ( japp, 53 räknas som ungt nu i covidtider) så får jag vackert vänta, trots att jag jobbar för fullt och dagligen utsätts för risken att smittas av covid. Min fritid kan jag styra och det gör jag, det mesta har jag valt bort, allt för att minimera risken för att bli smittad. Men mitt jobb kan jag inte välja bort. Men jag har världens bästa arbetsplats med världens bästa kollegor och alla är superförsiktiga och alla testar sig så fort det finns någon form av förkylningssymtom.....utan alla fina och omtänksamma kollegor hade jag nog varit en stort nervvrak vid den här tiden......så tacksam att jag jobbar där jag jobbar  💗 Men längtar gör jag....och mest längtar jag tills alla fått vaccinera sig. Den dagen ska vi öppna en flaska bubbel och skåla......
 
Men det absolut bästa av allt just nu är lilla Cornelis 💗 Vår stora kärlek. En gladare kille får man söka efter. Skrattar hela tiden och skrattar stort och med hela kroppen från mun till ögon till händer och fötter. Att få ett barnbarn är som att vinna högsta vinsten på livets lotteri. Att få uppleva småbarnsåren igen. Att få följa ett liv från början, vara med när en liten upptäcker världen för första gången......vilken lycka och vilken tacksamhet det är få denna möjlighet ytterligare en gång efter sina egna barns resor från liten till stor. 
 
Vår stora kärlek 💗