It`s raining men......

Nä men väl vatten från himlen ..Det bara öser ner men vad gör det när det är varmt i förtältet
och vagnen har en go och skön säng till kvällen..

Var in till city i dag och shoppade lite : ) Det blev nya vinglas till vagnen , tights både långa och 3/4 dels.
Men största fynden gjorde jag på Indiska : ) 4 olika tuniker fick följa med hem till lilla moa : )
Gissa om jag är nöjd......lita på det ; )

Var också förbi Frida och hennes utställning i dag , där hjälpte vi till med att plocka ner och städa undan efter hennes vernisage. Och eftersom vi redan var på g så följde vi Viola in till T-central och Stadium. Där inköptes det ett regnställ : ) Ingen liten underdrift att säga att det verkligen behövdes i dag...

Och som kronan på verket efter en toppendag så la vår linje på tunnelbanan av när vi stod och väntade på att åka hem...och det sög verkligen!!

Upp och i väg till Åhlenshuset för att åka via extrabussar som dom satt in. Och med vår tur så fick vi vänta och vänta och vänta....regnet bara öste ner mer och mer....Men så hör vi en vacker röst kvittra....nu fungerar T-banan igen.

Alla rusade ner som galningar bara för att slippa regnet och på tunnelbanan igen....tack och lov. Det är inte fören det händer en sån här sak som man inser hur beroende man är av att det fungerar. Att börja bussa alla som hade tänkt sig att åka röd linje på tunnelbanan kräver sin man i antal bussar. Det räcker inte med en, en sån här gång.
Om vi hade fått vänta på bussen hade vi kanske fått plats på den tredje eller fjärde bussen , då förstår ni hur många det är som åker en linje på tunnelbanan samtidigt och det bara från en station av alla ..

Men men , hem kom vi och nu ska vi bara mysa ner oss i soffan. I morgon ska vi ta en latdag och bara packa i hop hela ekipaget och på lördag börjar vi att rulla norrut igen....Norrland se upp för nu kommer vi tillbaks igen ; )

Ha det gott alla så ses vi senare.....Kungens Kurva


Fick besök av oss i dag : ) Men fy så besviken jag blev på Hööks : (  Superdåligt innehåll i butiken...
Då var Ikea mycket bättre : ) Blev 2 lampor en stekpanna och ett grytsett , varken mer el mindre.

På vägen hem så blev vi vilda och vackra och gav sjutton i Ikeas gratisbussar som vi hade åkt dit i. Såg att
bussen till Fruängen dök upp där utanför så vi slängde oss in i den och åkte till Fruängen ist och tog tunnelbanan därifrån till Mörby centrum och sedan bussen till vagnen. Då slapp vi gå så mkt , våra fötter skriker snart när dom ser oss ta fram skorna. Jag skojar inte...vi har gått många mil dom här dagarna. Men sjutton vad roligt det är...
men det kostar på att leka turist ; ) särskilt för fötterna...

I morgon blir det inte hemfärd som vi hade tänkt oss utan det blir en tur på stan för att kolla några butiker som vi inte hunnit med än. Ett besök till Frida är också inplanerat och en god lunch/middag på stan finns också på dagplaneringen.....sen har vi kanske tid att börja rulla upp mot norrland igen , får se , vi kanske blir kvar här ; )

Ha det gott alla så ses vi senare.....
Jag säger bara " Allsång på Skansen äger"
 
Japp ni läser helt rätt och jag står för vad jag säger ; ) Gissa om dagen har varit bra.
Mötte upp Viola och Jens på slussen och sedan blev det färjan till Djurgården och Skansen...

Där har vi sett på alla underbart vackra gamla hus som finns där varvat med att se repen på Allsången. Och det
mina vänner är en upplevelse för sig.

Detta med Allsång på skansen introducerade Kicki för mig när vi började att rulla med våra vagnar tillsammans för en herrans massa år sedan. Och gissa om jag saknade Kicki och Lasse i kväll.....men vi har bestämt att nästa
sommar ska vi alla , dvs Jag, Jörgen, Viola, Frida, Sanna, Jessika, Kicki och Lasse , Benjamin och Jens (om han står ut en gång till)+ alla andra som vill hänga på, att verkligen Allsånga på Skansen. DÅ blir det hela kittet med Kylväska och filtar , kuddar och paraplyer mot solen , böcker och sittplattser riktigt långt fram ; )
Ska det va så ska det va....eller hur!!

I alla fall så bjöd kvällen på ett potpurri som bestod av Lill Lindfors , Christer Sjögren och Torsten Flink, Idolerna ,
Mando Diao , Jasmine Cara och sist men inte minst Anders Lundin , en helkväll med andra ord.


Lite bilder från i dag...

     

     

     

Tack Viola och Jens för en jätte trevlig dag tillsammans : )