Stort Tack

Till alla som hjälpt mig att fira min 50:års dag ♥
 
 Någonting nytt....

Ny blogg
 
 Själsfrid

 I morgon bär det av....

Det är tur att det finns stunder i ens liv att fortfarande glädjas åt när mycket runtomkring är kantat av sorg....I går kväll var det en sån händelse när jag och flickorna tog med oss mor & far på en spontanshoppingrunda på Avion ☺ Morgondagen ( eller egentligen hela helgen ) kommer också att bli en sån stund, för i morgon packar vi bilen och åker till fjälls ☺ Vi har stort behov av miljöombyte och när vi har bästa gänget runt våra hästar så är det bara att tacka och ta emot och rulla iväg ♥
 
Kanske blir det en fika på renskinn med nykokt kaffe över öppen eld och en korv eller två i magen ☺
 
 
 
 50-års kris....eller??

Är det äntligen dax? Nu när jag snart ska fylla 50 år, är det då äntligen dax att slänga bort min " att alltid vara andra tillags" skal? Är det kanske dax att våga bli vuxen och ställa upp för den enda person som jag sällan vågat göra det för, förut......nämligen mig själv!
 
Jag har blivit bättre, absolut. Men nu när jag ändå passerar detta magiska 50 strecket kanske det är dags att ta det till en ny nivå. 50 års kris.....nja kanske inte helt och fullt ☺ Önskan om att bli respekterad..... det har jag däremot. Så det är därifrån jag får jobba vidare....med mig själv.
 
Är absolut övertygad om att alla människor upplevder detta någon gång i livet. Men när upplevelsen är mer regel än undantag att ens åsikter körs över eller inte respekteras, då är det dags för att försöka få till en förändring. Som jag brukar säga om det mesta " Rom byggdes inte på en dag" så med andra ord : all förändring tar tid och måste få ta tid! 
 
Ett magiskt ögonblick i paradiet ♥
 
 
 
 
 
 Att bara vara.... här & nu.....

 Grattis på födelsedagen ♥

I dag är det ingen vanlig dag, för i dag är det Antons födelsedag ♥
 
Grattis Anton ♥