Ett bildspel från söndagen

 men ÄNTLIGEN!!

Så kommer det en fortsättning!
 
När vi väl överlevt resan in till Bodrum så kom nästa chock!! Nämligen trafiken kontra gångare! Det var ytterligare några nära döden upplevelser i form av att slänga sig upp på en trottoar eller rusa över en väg med andan i halsen för annars kom det en bil, dolmus eller en MOPPE!! tutandes i full fart mot en, bakom en eller gu be vars efter en på trottoaren :/
 
Gata upp och gata ner prommade vi utan att hitta någon marknad, men väl flera mysiga butiker med ganska så lika innehåll men väldigt olika ägare :D Hamnade på lite bakgator, oavsiktligt, men lika mysigt där vad det. Och det bästa av allt var att oavsett om du var på den centrala gatan eller en bakgata så var alla lika trevliga :)
 
Japp, telefonkiosken lever fortfarande i Turkiet :)
 
 
När vi väl snurrat runt i värmen och sökt marknaden med stort M som vi aldrig hittade så vände vi tillbaka till busstationen för att åka hem och bada av oss lite svett. men vad ser vi då när vi kommer tillbaka.....jo marknaden, som låg alldeles bredvid, hur nära som helst ;)
 
Väl inne så gick vi nästan vilse bland alla kläder ;) Kläder, kläder i långa banor. Var bara att börja att beta av men oj vad varmt det var. Fyndade lite men gav snart upp eftersom det var så in i baljans varmt!! Gemensamt beslut kom och vi styrde kosan hemåt för att byta om till lättare klädsel och inta havet, bra mycket härligare än att trängas runt bland all köpgalna turister med plånbok i näven och stirrig blick ;) Så, så blev vår första och enda besök på en marknad i Turkiet :D
 
 
 
 
 Grattis Sanna

 The colour Red

 En Turkisk armhåla i nyllet

 
Och doften av fiskrens i näsan.....
 
I en turkisk "lokalbuss" (Dolmus, betyder fullproppad på Turkiska) med en fartblind chaufför med en tegelsten under gasfoten och noll koll på av och påstigande!! Ja det ni! Det kan ge vem som helst dödsångest x 100!! Tro mig, har upplevt det själv.....en riktig nära döden upplevelse!!
 
Där står vi snällt vid vägkanten helt ovetandes om vad vi snart ska få uppleva. Fortfarande lyckliga i sinnet och förväntansfulla inför Bodrums besöket och lite shopping. Vi är som barn på julafton så den unga killen bredvid oss ler så där lagomt som man kan göra ibland när turister nästan står och hoppar av förväntan blandat med en uns oro över att var på rätt väg.
 
Och där dyker den upp borta på vägen. Men vad nu?? Är det den där lilla bussen, totalt fullproppad som sladdar in vid kanten och pyser upp dörren som vi ska åka med?? Den turkiska killen som väntat med oss vid kanten visar att : Ja visst, kliv på, bättre än så här blir det inte. Men....den är ju redan full!? Eller?? Tydligen inte, bara att kliva på och snällt klämmer turkarna ihop sig ännu mer i den redan fulla bussen.
 
Och det är nu som jag får den första läxan i att åka lokalbuss (Dolmus) i Turkiet. Söla f-n inte när dörren öppnas utan släng dig in med dunder och brak utan att tänka på dina medpassagerare för annars blir det som för Fru Ahlenius, som stog som ett fån med hakan vid knäna och ögon som två fågelholkar när dörren gick igen bakom hela resterande familjen och lilla frun blev lämnad ensam kvar och i chocken inte tog sig för någonting!!
 
Om det sen var min familj eller den unga turkiska killen som väntat med oss som fick chauffören att fatta att även lilla jag skulle med, ja det vet jag inte. Jag var ju bevisligen utanför bussen, fåraktigt stirrandes. Men hur som, plötsligt ser jag bussens dörr öppnas medan chauffören tvärnitar. Så jag lägger det långa benet före och slänger mig upp på trappsteget med ett krampaktigt tag i listen. och tur var det! För innan jag ens fått upp min vänstra fot på steget så startar den galna chauffören resan igen. Men nu djävlar höll jag kvar för glatta livet och pressade mig in i bussen. Här ska då ta mig sjutton inte jag bli lämnad en gång till!! 
 
( jag när bussen stannar och jag ska på )
 
 
En sk Dolmus.
 
 
Och nu händer nästa helt otrolig händelse! Tror ni vi står stilla när vi ska betala och få pengar tillbaka. Nä men vadå....det är ju för fegisar utan dödslängtan!! Här sköter vi biljettköp, växling, rondeller samt chicken race mot mötande bilar på gator smala som utsvultna ormar, dvs noll bredd! utan att lätta på gasen och gärna vinkandes till andra chaufförer med samma aktiva längtan, om inte efter döden, så i alla fall efter en rejäl krock utan dess like. HERRE MIN SKAPARE!! Vem utbildar dessa fartdårar, har dom överhuvudtaget bilskolor eller beställer dom bara ett körkort via nätet?? Härmed lovar jag dyrt och heligt att aldrig, aldrig någonsin klaga på vår egen lokaltrafik, inte ens om den står still pga oväder....
 
Så där stå vi då tillslut allihopa. Anton som en böjd banan eftersom turkar tydligen är betydligt kortare än vi västerlänningar. Eller, så gör dom inte högre bussar. Jag frågade aldrig och vill egentligen inte veta. Härmed blir det taxi om vi ska åka där någon fler gång. Stod packade som sillar. 30 grader varmt och ac:n bestod av några små ynkliga öppna fönster längst upp vid taket. Hett var bara förnamnet, efternamnet vill ni inte veta, TRO mig!! Då knackar en försynt trevlig liten turkisk kvinna på mig och visar att sätet bredvid henne var ledigt. Jag ser frågandes ut och hon bekräftar min frågande min: Kom och sätt dig här, du ryms...
 
Ja ha, ryms gör jag. Men hur i allsindar ska jag ta mig dit då?? Hon kunde inte flytta sig pga allt folk och jag kunde inte ta mig dit....Joho, det kunde jag visst. Jag klättrade helt sonika över flera säten och vipps, så kunde jag slå ner rumpan på en tom plats. Och allt detta i 120 knyck, det ni!! (Käntes som 120 i alla fall) Inte illa för en bortklemad kvinna från lilla Svedala. Då och där, inser jag varför det var tomt bredvid henne. Känner en fruktansvärd stank av gammal fisk och tittar lite närmare på hennes hink som hon har snyggt placerat i knäet. Men vad sjutton!! Vad tror ni att det var ? Jo, en otvättad FISKHINK!! full av gammal fiskrens!! Men vad fan!! Finns det ingen lag på vad som får föras med i en buss där ac:n inte ens finns i fantasin och termometern ute står på 30 grader!! Heliga guds moder vad det stank!! men kvinnan, ja hon såg så där nöjd ut som bara vissa kan. Och lukten....ja den kände hon nog aldrig av. Men tro mig, min näsa gjorde det. Och den gjorde det ordentligt vill jag bara nämna, så att ni verkligen ska förstå hur in i baljan det stank!!
 
Men fram kom vi. Hel och ren, trots div fiskrens och illaluktande hinkar. Men besöket i Bodrum, ja det tar jag i nästa inlägg. Resan hit tog bara den ett helt inlägg för sig, men oj vad roligt det var. Ärligt så njöt jag av varje sekund. Även på hemresan när vi trodde att bussen skulle lägga sig på sidan i en av rondellerna. Men det, det är en annan historia ;)
 
 
 
 
 Men gere nu då!!

Tacka sjutton att det svider!!
 
 
I öronen när klockan ringer 08.00!! på morgonen!! vem bestämde detta? Inte jag iaf ;) Men nu väntar 2 veckors arbete med dom bästa barnen innan sommarsemestern. Turkiet var en så att säga en "mini" semester bara för att få känna på hur det kommer att bli om 10 arbetsdagar (-värmen så klart, den får vi aldrig i lilla svedala)
 
Mer bilder från resan kommer lite senare. Jag har kvar lite bilder från vår nära dödenupplevelse till Bodrum samt vårt underbara midsommarfirande på båten seglandes runt på havet med kristallklart vatten, skön musik, härliga bad och trevligt sällskap från världens alla hörn :)
 
Ha en underbar dag alla ni där ute ....
 
 
 
 Och så startade resan

Med en kall kaffe på flyget.
 

Sent om sider
så var vi äntligen på väg, mot Turkiet & värmen :) Men det blev ev stunds väntan på flyget som slogs ihjäl av lite kaffe och surr och spänd förväntan blandat med lite flygångest.
 
 
Lite senare än planerat var vi framme vid hotellet. Trötta men nyfikna så var vi ju tvugna att ta en liten runda och kolla in läget innan vi knoppade ett par timmar för att få lite sömn i alla fall.
 
 
Hotellet var riktigt bra. Något lägre standard än vad jag anser att 4 stjärnor ska vara men helt ok! Supermat med flera olika varmrätter att välja mellan samt massor med olika sallader, frukter och röror. Många olika juicer och en massa olika kaffesorter att välja mellan. Bra vin och öl, och dricka i mängder. Matstunderna bara avlöste varandra och alla måltider var jättebra. Och har man en egen kypare som bara väntar på att man ska önska någonting mer vid sitt bord, ja då är det lyx!
 
 
Stranden låg bara 3 meter från hotellets lugna vrå så mycket bad i havet blev det. Uppblåsbara flytmadrasser gav både svalka men också lite bränd hud. Lite polkagrisaktig blev jag alltid ;)
 
 
Mer än en eftermiddag eller kväll spenderades i skön skugga med vinden svalkandes från havet med någonting kallt att dricka här i dom sköna sofforna. För vi soldyrkare så var det inga problem att hitta soliga platser så alla fick som dom ville oavsett önskemål :D
 
 
 
Fortsättning följer i morgon :)
 
 Håll i hatten

 
 
 
Eller håll i flygstolen i stället!!
 
Nu är vi hemma i Umeå igen. Delvis lite brunare, delvis mycket brändare, men alla en minnesvärd resa rikare. Resan ner gick super. Lugnt och fint, gled ner som på ett banaskal och inget att orda om. Resan hem var något mer turbulent men å andra sidan så gick det fort eftersom vi hade medvind. Men nog håller jag ett liiite stadigare tag i stolsryggen framför när det hoppar och far som på Dikanäsvägen när det är värsta vårförfallet, men ner kom vi och hemma är vi nu.
 
Håller på att gå igenom lite bilder, men eftersom kvällen är sen så kommer fler inlägg med mer bilder och lite utförligare beskrivning om veckan som varit i morgon. Kan väl säga ändå att vi blivit uppassad som små kungligheter hela veckan. Kan nog lätt tänka mig att bli rik och berömd för det känns oerhört lyxigt att ha en alldeles egen service kille placerad vid vårt bord som tog hand om oss hela tiden, var bara att lyfta handen så kom han ilandes som ett skott och frågade vad vi ville ha, och det i dagarna 7. Stavas LYX :D
 
Men nu sängen, trots en underbar sista dag Turkiet ska det bli skönt att krypa till kojs för att sova. mer kommer i morgon :)
 
 
 
 
 
 Satan i gatan...

Har ni upplevt en nära döden upplevelse!?
 
Det gjorde vi i dag,  nämligen att åka den turkiska lokalbussen, Dolmus.  Det mina vänner var en upplevelse utan dess like. Gasen i botten, knökfullt och då menar jag verkligen fullt! När jag ansåg att nu ryms ingen fler, ja då klev nästa och nästa och nästa på!!
 
Chauffören fixade betalning och mynt i retur under färden och att ligga i rätt fil, hålla avstånd samt ha rätt hastighet,  ja det kan dom nog inte stava till :) Men f-n vad roligt det var. Under färden blev jag hänvisad till sittplatsen vid fönstret av en inhemsk äldre dam. Ja det vara bara att klättra över henne i full fart och dimpa ned rumpan på plats, allt i full fart, kokhett och knökfullt. Men jag vet inte om jag drog någon vinstlott för i hennes knä hade hon en orengjord hink med go doftande fiskens i. Detta i ca 28-30 gradig värme utan ac, bara några öppna fönster högst upp.
 
Men vi kom fram till Bodrum och där kom nästa upplevelse, trafiken när du själv går!! Lika där, fullt ös medvetslös och bara hålla i hatten och vara snabbfotad som attan för annars blev du tutad på eller överkörd :)
 
Marknaden fann vi och betydligt närmare än vad våra fötter fick gå ;) men vad gjorde det, vi hade ju semester. Har köpt en tröja och något mer blir det inte för mig iaf.  Gillar inte att pruta och att alla rycker och drar i mig så nu har jag köpt det jag ska ha, en tröja, en soldat och några armband. Räcker för mig.
 
Väl hemma, när vi väl hittat tillbaka eftersom vi gick liiite fel, bjuder jag på :D så blev det insmörjning och ut i solstolen. I kväll ser jag klart och tydligt var jag missat för vissa delar,små, men ändock lyser röda som en stoppning hemma i Umeå :) men vad har jag inte packat ner i mängder??? Jo after sun! ! Tack och lov ;)
 
 
 
 Nu gör jag ett

Försök att blogga via mobilen. Var ska jag börja :) Vi har det helt super!! Toppenväder, strålande sol från en klarblå himmel och ca 30-35 grader varmt. Men värmen är helt underbart! Inte jobbigt varmt utan skönt varmt.
 
Vi har stranden bara utanför hotellet, ca 5 meter från hotellet till stranden. Vi har solstolar både på stranden och vid polen så vi ligger vid polen, nära allt al in clusive och prommar ner till stranden för att bada, sola och flyta runt på havet på våra madrasser.  Hur skönt som helst.
 
Maten är super. Jag lever på sallad, frukt av olika slag ( mest melon ) samt dryck av olika olika valörer :) Maten är super men värmen gör att frukt och grönt känns bäst :)
 
På natten är det party, och då snackar vi party. Så öronproppar är ett måste för är det någonting turkarna verka gilla på sin semester så är det party till typ 06.00 :) men med öronproppar så är det inga problem :) Nära till allt. Bra service med toppentrevlig personal gör att jag känner mig som en drottning trots min enkla klädsel (bikini) från morgon till kväll :)
 
 
Här har ni bildbevis på att även Jörgen badar :) I morgon blir det strandhäng för då ska Jörgen och Anton prova på det härliga med att ligga på en madrass och bara gunga runt på vattnet och njuta.
 
 
Så här långt har vi från hotellet till stranden. I dag låg jag och flöt runt lite på vågorna så jag höll på att vaggas till sömns.  Och det bästa av allt, jag har inte bränt mig någonting på 2 hela dagar! ! Så himla skönt! Men jag är duktig på att smörja mig flera gånger om dagen :) Nu ska vi iväg, för ikväll vankas det Turkisk afton i restaurangen. Ses sen, ha det skönt hemma i Svedala, för det har verkligen vi!!Sol sol och sol

 Vad kan jag säga

Annat än att livet är på topp just nu :)
 Titta här Lisbeth

Jag tog en åt dig också ;)
 Nu äntligen

Sitter på flyget och väntar på att äntligen få lätta mot solen och värmen. Har pussat Hej då på Morris och han är så lycklig över att mormor och morfar är där så det är rent rörande att se hur mycket han tycker om dom.
 
I morgon ligger jag i en solstol med en drink i ena handen och kameran i den andra, låter inte helt fel, eller hur :) Önskar er soligt och varmt hemma i Sverige, det behövs nu efter lite kyligare väder. 
 Allt har en början, men även ett slut..

 
Sommarpresenter från mina underbara föräldrar :) Vissa barn kommer tillbaka till hösten men ett av mina barn kommer efter sommarlovet att gå vidare till förskoleklass och nya utmaningar i sitt liv. Alltid lika sorgligt när dom slutar men så är å andra sidan livet för alla, men nog föll det en tår eller två, kan jag inte sticka under stolen med.
 
Förberedelser inför Turkiet resan. Just nu sitter jag med Morris i knäet och tankar lite Morrisdoft och Morrisgos. Dom kommer att leva i ett kungarike med mormor och morfar så dom kommer det inte att gå någon nöd på. Men jag kommer att sakna min lilla kille, betydligt mer än vad han kommer att sakna mig :D
 
 Jösses vad resvan jag blir

Detta med flyg- bäst- men högt!!
 
 

I veckan har jag rest till Turkiet tur & retur varje natt så nu håller jag på att tröttna ;) Tur att vi åker i morgon för annars tror jag inte att jag skulle orka någonting mer :D
 
Nu väntas sista arbetsdagen och ikväll sista förberedelserna för i morgon kommer hundvaktarna och vi tar taxin ut till flyget och lättar från Umeå med destination Turkiet och Gumbet/Bodrum :)
 
Längtar till värmen, solstolen, havet och ett dopp i böljan den blå med ett kallt glas vitt i handen och bara fötter i stranden....
 
 
Bild från TVtrip -videohotellguiden nummer ett     Hitta de bästa hotellerbjudandena här
 Snart smäller det!!

Snacka om fartfylda fjärilar i magen!!
 
Men nu är nog det mesta under kontroll. Medicin utplockad från apoteket. 3 flaskor After Sun inhandlad så nu har vi 4 st med oss. Underbara om man bränner sig. Gör ingen av oss det så tar dom ingen plats i väskan ändå så bättre en för mycket än en för lite ;)
 
Stallmöte i kväll där dom nya kom och hälsade på. Gillar åldern på kvinnorna, typ som jag, och det gillas skarpt. På samma sätt som det är bra med en blandat inriktning i ridningen så är det också bra med en variation på åldern i stallet :D
 
Min lilla blogghjälpare <3
 
 Natten från HELL!!

I bland vill jag bara gräva ner mig......
 
 
Natten i natt var en sådan natt. Vackert väder, mycket ute = pollenallergin kommer som ett tåg med expressfart. Jösses vad less jag är på denna skit som invaderat min kropp. Först alltid förkylningssymtom (hosta, snuva och slemhosta) vecka efter vecka och på detta nu pollenbesvär vecka efter vecka. Nu ger jag snart upp!! Är det så här livet ska vara nu fram till, ja fram till vad, frostfritt?
 
 Ljuva sommartid

 Morris 10 Juni 2014

 Suddiga bevis

Men dom finns där ändå
 
 
Jag har hoppat 55 cm på Pridde utan att falla av :)
 
 
 Some light in the dark

 10 Juni 2014

 Strömshoppet lever

Vad vore kaffe utan grädde......
 

Vad vore Ström
utan Stall Sjöström! Vad vore Stall Sjöström utan Strömshoppet :D Hoppas och ber att vädergudarna vill vara med oss i år igen så att vi kan köra omgång 2 och förhoppningsvis blir det en omgång 3 & 4 & 5 :) 
 
Detta är ingenting märkvärdigt på något vis. Ingen toppmodern anläggning med flera olika ridbanor, cafe, gäststallar osv osv. Inga elitryttare med 500 000 kroners hästar och transporter/bussar som glänser i solen och är fullt utrustad med vad en ryttare behöver...
 
Tävlingen är inte prestigefylld och kravställande. Inga super rosetter med gehäng och flådiga täcken till dom som blir placerade. Inga flashiga hederspriser av något slag...
 
Men vi har en tävling som alla oavsett ålder kan vara med på. Denna dag kan alla vara med och tävla oavsett inriktning, häst eller kunskapsnivå. Denna dag får alla känna lite spänning, nervositet, hjärnsläpp, förväntan, glädje, tillfredsställelse och genuin lycka över att komma ut från banan och veta att, JA, vi fixade det !! Jag och min häst vi gjorde det, fy sjutton vad vi är BRA!!! 
 
Har varit runt på många tävlingar under vår tävlingsperiod. Allt från enkla lokala till prestigefyllda division/lag tävlingar där nerverna dallrat utanpå kroppen på både ryttare och hästar. Har älskat allt och har verkligen njutit av allt som vi upplevde under den tiden. Älskar fart och fläkt, att få se glädjen lysa i ögonen på barnen när dom klarat av ett mål som hägrat långt där framme. Att få vara med om detta, få se en utveckling, få se en ryttare klara av någonting som från början verkade så svårt och oöverstigligt. Ja det är den största lyckan som finns! 
 
Och detta, ja det såg jag i var och ett av de ekipage som var med förra året. Jag såg nervositet och oro bytas ut till förväntan, förvåning för att sedan vändas till lycka  när dom kom ut från banan och visste att dom fixat det. Dom tillsammans, som vänner och som ekipage.......Det är såna här tävlingar som jag brinner för i mitt hjärta. Dom första staplande stegen på en tävlingsbana, det allra förstas klivet in i en ny värld.
 
Och det är detta som vi har att erbjuda på Strömshoppet, en möjlighet att få känna och uppleva en tävlingsdag utan några som helst krav. Vi gör detta för att det är roligt, för gemenskapen, för vår kärlek till hästen och ridningen, vårt gemensamma intresse. Vi gör det för att alla för en dag ska kunna få nosa på en ny värld, för att alla ska få ha roligt och känna gemenskap med andra som också älskar hästar i alla dess former....
 
Bilder från 2013
 
 
 
 
 
 
 Fixat till och klurat med hjärnan

I bland hittar även jag......
 

Lite nya saker :) Har nu fixat till en bättre mobilversion på bloggen. Blir lättare att läsa via smartphones och tydligare att navigera. Använd er av de tre strecken uppe i vänstra hörnet :)Den ljuva sommartiden

 Jag slår ett slag

för det bästa som finns om huden blivit lite bränd av solen. Nämligen After Sun! Smörj på rikligt (inte smörjas in utan läggas på) upprepa 4-5 gånger när det torkat in och, tada, så är det värsta borta! Jag köper Apotekets ACO och har den i kylskåpet så att den  är kall redan från början.
 
Det samt att den i grunden har en kylande effekt är superhärligt om huden svider lite samt hettar på kvällslvisten. Att den sen på det har en lugnande/läkande effekt är ju bara super. Det värsta är borta efter en kväll med ordentligt smörjande så då är det bara att njuta av solen dagen därpå utan att ha ont eller måsta sitta i skuggan eller klä sig för att dölja huden från solen. 
 
 
 
Finns alltid i mitt kylskåp, sommar som vinter. Lika underbart skön och lugnande i ansiktet efter en härlig dag ute i solen på vårvintern. Skidbacken eller varför inte på en fiskesjö som jag brukar vara på under dom vackra härliga vårvinterdagarna :DHoly shit!!

VILKEN DAG!!! Jösses amalia vad fötterna har fått gå många steg. Armarna blå av allt bärande. Benen känns var dom är och solsveda i nacken, NATURLIGTVIS! precis som det ska vara med andra ord :)
 
Tack och lov bjöd bästa Ida på lunch och det var helt underbart gott. En massa surr och glada skratt och naturligtvis lite fotande i hagen ;)
 
 
Självklart var jag ju tvungen att fota hästarna hos Ida :) 
 
 
 
Efter den goda lunchen bar det av till hagen och bygget igen. Vi har jobbat som slavar och utan att skryta så kan jag bara meddela att det blev en f-b bra sommarhage till killarna. Hundarna var med och dom har verkligen motionerat sig själva i dag. Nu ligger två små killar som utslagna och det är knappt som öronen rör sig när jag pratar med dom :D
 
Lite bilder från sommarhagen som väntar på killarna efter Turkiet resan ::)
 
 
 
Hagen är avdelad så om vi vill kan dom växelbeta och samtidigt ha skugga och skydd vid ladan oavsett på vilken del av hagen som dom går på för tillfället. Längtar tills killarna får gå där, äta sig runda och goa samt springa lite och busa. Jösses vad dom kommer att få det bra :D
 
Själv har jag duschat, ätit lite och smörjer min brända nacke med After sun. För självklart smorde jag allt utom just nacken, TYPISKT!! Röd som en kräfta, svider som attan, men oj vad jag är nöjd över dagen....Go natt alla....Hagbygge

I dag kommer vi att börja med hästarnas sommarhage :) Eftersom vi åker nästa Lördag till Turkiet har Jörgen tagit ut en semesterdag så vi har lite extratid för detta :D Soligt ute och varmt så i dag har jag smort mig med faktor 20 så jag slipper ligga i natt och ha sveda på mitt skinn.
 
Kameran är självklart med så lite blandade bilder borde finnas på bloggen ikväll :D Ha en härlig dag var ni än är och vad ni än roar er med.
 
 
 
 Vilken hästdag :)

For till Ström och våra killar eftersom jag hade Pyret i dag. Det blev en jättehärlig trav & galopp sväng i skogen och äntligen håller jag på att hitta någon form att taktkänsla :D
 
Galoppen gick super (för att vara jag på Pyret) och det var så himla kul!! Längtar till nästa tur :D Då ska jag prova en ny variant på galoppen, lätt sits för att se om jag inte kan få honom att ta för sig mer och öka farten lite :)
 
Bild från Instagram ( foto_ahlenius )
 
 
 
 Hipporidning 7 Juni 2014

 Bilder från Instagram

Japp, jag har fallit för trycket och skaffat Instagram jag oxå :D 
 
 
 
Jag finns på foto_ahlenius (   ganska självklart namn om jag får tycka det själv ;)  )Dagens häst

Blev långdag i stallet. Lite pyssel, lite koll av sommarbete, massa surr och sedan en tur ut i det vackra vädret på det :) Morris var med och han skötte sig super. Sprang lös när vi red ut och det var fina Ruffe som såg till att visa lillkillen hur det fungerar när matte sitter på hästryggen :D
 
 
 6/6-2014

 
 Nytt i garderoben

 
 
 4/6-2014

 10 dagar kvar

innan vi åker till Bodrum i Turkiet!! Längtar mig sjuk, vill dit NU!!! En hel vecka med familjen och världens bästa hundskötare hemma, så himla härligt :D
 
 3/6-2014

 Underbara vår!

 Grattis Pyret

 1/6-2014