Det vita guldet
Kan det bli liiite för mycket av ibland, speciellt när det ska skottas tak 🥵

Men nu är dom klara, alla fyra. Vi började med garagetaket eftersom det är viktigast att det tas av pga sin konstruktion.


Även förrådet bakom, man ser det taket sticka upp lite bakom garaget som är framför, skottade av. Förutom dessa två byggnader skottade huset samt de två småtaken som hör till huset.


Även boa på baksidan blev av med snö från taket, så nu är vi helt klara . Vi brukar normalt hålla upp hela inhägnaden men i år är det så mycket snö att vi bara gjort gångar så vi tar oss dit vi behöver och så att hundarna kan gå ut och snusa runt lite.


Nu är det absolut värsta med vintern gjort, takskottningen. Nästa vända som vi kommer upp står innertak i nya vardagsrummet på schemat. När sedan taklisterna är uppe och det sista vattenledningsrören är klar är det dags för ny el i den renoverade halvan av huset och sedan är vi äntligen klar. Då är halva huset renoverad....då återstår den delen som ska bli våra två nya sovrum....men det får ni följa längre fram....först ska vi bli helt klar i kök, vardagsrum, hall och toalett först.

Fortsättning följer .....