-0.1 grader ute :)
Om ingen har fattat det vid det här laget så bara läääängtar jag tills snön kommer. Vill ha vitt ute, ljuset tillbaka och december månad. Helst skulle allt detta ha kommit redan igår :D Hemska människa kanske du tänker nu, men det bjuder jag på ;)
 
Dagen i dag kommer att spenderas på Ersboda kyrkan med barn och kollegor. Har aldrig varit där förut på en träff som denna så det kommer att bli en trevlig upplevelse som förhoppningsvis ger mersmak.
 
Kvällen kommer att spenderas i stallet både i Ström och på Hippo :) Träning för Pyret & Sanna står på agendan samt lite dusch och muggbehandling. Finns bara ynka pynka mugg kvar, typ 0.5 cm stort men det sista är segt som sjutton så det är fortfarande bara att schamponera och se glad ut :)
 
 
I huvudet på
en lätt förvirrad kvinna :) Har varit i stallet ikväll och tömkörde Priddeplutt och det gick verkligen super. Leker mer och mer med tanken på att köra in honom :) Kommer att kontakta en tjej som jag känner lite sedan tidigare och se om hon kan hjälpa mig lite på vägen :) Tänk va coolt att brumma fram efter Pridde i en rockard (?) och ha Sanna & Pyret baki :D snacka om turbo isf! Och då kan Ruffe följa med på färden. Ju mer jag tänker på det ju mer taggad blir jag :D