En sån här mysdag


Som har spenderats i stallet. Ja vad har vi då gjort där en hel dag....jag och lilla Elida har bla bytt vatten i hagen, tagit in hästarna för en vilostund innan Sanna och Jessika kom och skulle rida. Utfodrat med hö och nytt gott vatten i boxarna, fikat hos Maggan och Paul. Hjälpt Jörgen med transporten (lite iaf) och ätit lunch i husvagnen. Gillades skarpt av lilla fröken :)

Transporten har fått ny matta på baklämmen, bromsarna servade, en trådlös kamera insatt så vi ser om bakluckan åker ner en gång till ;) och den nämnda bakluckan lagad :) Så nu är den som ny igen, fit for fight till nästa besiktning (förhoppningsvis) och helt startklar tills det är dags att dra in på Hippo igen.

Även husvagnen fick sig ett ansiktslyft :) Där byttes bordskivan som var både stor och otymplig och lite mörk ut mot en betydligt smalare och ljusare skiva. Gissa om det blev förändring, mkt ljusare och betydligt mindre otymplig :) gillas skarpt av mig :)

Dagen har visat sig från sin bästa sida med sol i mängder och varma vindar. Det lilla regn som kom var bara skönt och gjorde att luften käntes betydligt fräschare efteråt och färgerna blev lite klarare.

Ha det gott så höres vi senare...
Jag har världens


Underbaraste son. Min son har ett av de största hjärtan som jag vet. Han är generös och omtänksam. Vill bara gott och gör allt för att visa sin omtänksamhet, inte för att han måste det, utan bara för att han är sån som person.Tack för att du är den du är och ingen annan.....
Solen lyser


Känns som om den här sommaren bara har bestått av sol sol och åter sol. Absolut ingen nackdel, älskar sol och värme så för min del gör det ingenting. men eftersom sommaren har varit så sommrig så är jag liiiite orolig över att vi till slut får en skitvinter i år. Ja ....jag vet, ingen vill tänka på vintern nu allra minst jag själv, men kommer gör den vare sig vi vill eller inte.

Och eftersom jag älskar vintern lika mycket som sommaren så vill jag ju självklart ha mycke snö, lagomt kalla dagar, ingen snöstorm utan långsamt dalande stoooora flingor och INGET SLASKANDE !! Jag fullkomligt avskyr vintrar som slaskar och fryser omvart annat.......Jag hatar det.....ja jag vet!!! Hatar är ett starkt ord men det gör jag om vintrarna blir så.

Men i dag mina vänner blir det en härlig skritt tur med Holle och Pridde (  bara sjusovaren vaknar ;)  ) och Frode gubben ska få följa med och springa i skogen. Efter det blir det att roa sig tillsammans med Elida :) en härlig liten tjej som har glimten i ögat och pigg på det mesta. För kära bror ska upp till fjälls och fånga storfisken, eller bara lata sig i tältet ;) och köper sin fisk på affären :) så då får hon göra oss sällskap i stallet.

Ha en fortsatt trevlig dag , njut av vädret för solen lyser från en klarblå himmel. Iaf här på Ersboda :)
Jag har sagt det förr


och jag säger det igen.....vilken tur vi har som har så snälla hästar. For glada i hågen för att hämta pållarna från deras underbara sommarbete i Småbränna hos Helena och flickorna. Väl där fick vi hem nybadade hästar som hade varit på sin sista mysiga tur till badplatsen.

Vi lastade och stängde luckan där bak precis som man ska göra efter konstens alla regler. Holle och pridde gick på som om det aldrig hade gått 1,5 år sedan dom åkte tillsammans. Snälla små gentlemen som dom alltid brukar vara när dom åker.
Ut på vägen och styrde kosan hemmåt.

Men någonstans på vägen mellan Småbränna och Rödbäck åkte den lilla luckan på baklämmen ner pga att en bult till låsanordningen hade lossnat. Jag undrar om det var då Pridde bajsade i transoprten. Hos oss har han aldrig bajsat förut på såna här korta resor. Men jag kan bara tänka mig minen på herrarna när den övre delen faller ner med dunder och brak och allt ljud från trafiken bakom rusar in i transporten.

Att vi vet när den föll ner beror på att Jerry och Björn såg oss när vi passerade Rödbäck men dom trodde att vi skulle köra så. Det var när Jessika pratade med Jerry som vi fick reda på att överdelen redan då var nere och låg och slog i baklämmem i varje gupp på vägen.

Bara det kan ju stressa vilken häst som helst om den inte är van att åka så, och det är verkligen inte våra. Vi har alltid åkt med allt stängt under alla dessa år som vi dragit runt på våra sötnosar. Så om det inte räcker med en lös lucka som ligger och slår där bak hela tiden så hamnade vi ju på E4:an genon stan. På bron dundrar det förbi en buss, flera husbilar samt en långtradera som ligger bakom och pyser så där härligt som dom kan göra. Och det mest otroliga av allt var att dom inte ens trampade om eller rörde sig så att det käntes i bilen.....undrar om dom inte var helt bedövade av chocken.....

Väl hemma i Håkis när vi ska lasta av säger Jessika " men mamma....du glömde att stänga luckan!!!" Jag tittar och ser ut som en fågelholk i synen.....man jag vet ju att jag stängde den......sen sjunker det in i våra huvuden.....hur länge fick dom åka så ??? och jösses....allt som KUNDE ha hänt flyger genom mitt huvud och lita på att mitt hjärta slog några extra slag just då i denna stunden. Kollar på luckan och hittar genast felet.....bulten borta....och sedan får vi reda på att det hade hänt någon gång mellan Småbränna och Rödbäck och då tackar jag min lyckliga stjärna och mina fina pållar för att dom var så lugna och skötte det så otroligt duktigt när vi åkte hem med öppen lucka där bak......

Ja det här är en av alla våra resor med pållarna och fler kommer det att bli. Så gissa om jag är lycklig över kameran till transporten som Sanna fick av Jerry och Jessika i födelsedagspresent. Nästa gång luckan ramlar ner i baken på våra pållar så ser vi det och kan stanna och fixa den, då behöver inte Pridde bajsa ner sig och jag slipper få en massa olustiga tankar som flyger runt i huvudet....Men håll med om att vi har snälla hästar som trots en del fadäser från oss bara tittar på oss, och det ser ut som om dom tänker " ja vad mer kan vi förvänta oss, men vi är ju väluppfostrade killar så låt gå för den här gången då.......men SKÄRPNING tack !! "

Ha det gott så höres vi senare....

 
Att ha någon som har följt en genom livet


Som har funnits där från dag 1, som ett syskon har gjort. Som du har lekt med, bråkat med, försvarat med näbbar och klor och delat både glädje, sorg och hemligheter med under alla år tillsammans. Det är någonting som man räknar som självklart, men hur självklart är det egentligen ?? Är det inte som med det mesta här i livet.....att det tas för givet utan någon egentlig reflektion....bara finns där så att säga.

Och alla som inte har något syskon. Ingen att dela tankar och funderingar med, ingen som finns där när det är svårt av någon anledning. Vissa saker i livet kan bara förstås och upplevas med ett syskon, själva kärnkänslan kan bara delas med en av samma kött och blod, med det menar jag inte att den egna familjen inte betyder något utan bara att det inte kan finnas den exakta själskänslan om man inte är syskon. En utomstående kan försöka att förstå, känna samma sak men själva grundsubstansen är inte den samma.

Och visst, jag är den första att erkänna att en syskonrelation ibland kan vara svår. Vissa bråkar så stickor och strån ryker. En del säger upp bekantskapen på fläcken och pratar inte med varandra på år, ibland aldrig. Och en del har världens bästa relation genom hela livet, så olika är lotten i livet. Lätt är det ialla fall inte, men kan vara väl värt att kämpa för när det går tungt och det är grus i maskineriet.....


Kommer du ihåg :)

När vi sov på papperslakan som gick sönder på natten....

Rodelbanan i Lycksele som gick över storvägen där lastbilana körde...

Klättervägen in och ut efter balkongräcket, till andra våningen.....

När vi tjuvrökte med Lars och Annika....

Kojorna som vi byggde vid järnvägen en sommar, vi var hur många som helst
och det blev en helt liten stad innan vi var klar.....

Bolldunk på gården......

När du "föll" på vägen hem från skolan, när vi egentligen tog nougaten som låg på
översta hyllan i skafferiet.....(mums)

När vi var tvugna att knuffa igång den fördömda bilen som aldrig startade
i Skövde....blå ful och gammal :)

När vi paddlade med Jocke och Micke till ön och skulle hitta skatten som fanns där....

När du fastnade på stubben med skotern och jag höll på att parkera i storstugan
genom fönstret.....med samma skoter :)

När vi for hem från Vännäs efter en danskväll i Gräsmyr och det var blixthalka och du hade nyfått
körkortet. Gick super för oss men inte för en del andra stackare....

Alla turer på fjällräddaren med Jocke och Micke, viken var platt som ett golv.
Ingen yta var okörd på och det gick myyyycke soppa den tiden.....

Ja jag skulle kunna fylla på denna "Kommer du ihåg" med hur mycket som helst, och jag är fullt övertygad om att ifall ni satte er ned och gjorde samma sak, så skulle ni också komma ihåg en massa saker som ni upplevt tillsammans med någon som ni har vuxit upp med, någon som delar alla dina minnen, som bara finns där....   

Och du......ta det inte för givet att det du har i dag finns där i morgon. Fort kan livet ta en ny riktning utan att du själv har valt det, och plötsligt är det försent......
 

Om min plånbok vore större.....


Det finns så mycket att handla.....


Det är här som jag har varit och fotat. Vi for på en härlig tur som slutade med lite fynd och kaffe med våffla i magen. Att regnet stod som spön i backen den dagen gjorde ingenting. Inne var det varmt och härligt och vi fick oss en trevlig pratstund med dom kvinnor som sköter butiken och fiket. Väl värt ett besök om ni har vägarna förbi...24/7-11
Och jorden snurrar vidare....


I bland blir jag rädd för människan, och för vad vi tar oss till med jorden och varandra. Vad är det som gör att en del anser sig ha rätten att förstöra, såra, mörda och bete sig illa mot en annan levande varelse vare sig det är en människa eller ett djur.....

Vad är det som driver denna person och vad rör det sig för tankar i denna persons huvud ? Hur har livet varit för en människa som kan göra ngt sånt här ? Hur är livet för gemene man, vi kanske måste titta bortom individen ifråga och titta på samhället i stället.

Människan är nog det största rovdjuret på vår jord. Och det är människan som kommer att förstöra allt det vackra som vi har. Och det är endast människan som kan vända allt det onda till det goda...frågan är om människan vill det....Bilder ur mitt liv....
Bagarstugans dag i Dikanäs...
Allt roligt har ett slut


Så även semestern. I dag har vi städat ur vagnen ordentligt skurat och donat så nu är den rener och finer och luktar såpa i solskenet. Även stugan har fått en översyn, såpadoften flyger runt i luften och det är så skönt att lämna stugan i renskurat skick.

Fick finbesök av Frida och Benjamin i dag. Dom har cyklat upp från Stockholm ända hit till Dikanäs, dom är verkligen mina idoler för dagen. Snacka om duktiga ! det blir ett antal mil på cykel. Det är verkligen bra jobbat tycker jag, inte alla som skulle orka en sån tur.....

I morgon bommar vi igen stugan för denna gången. Då börjar vi att rulla mot Vilhelmina för att lämna igen farmor till farfar och styra kosan vidare mot Umeå och hemtrakterna igen. När vi rullar in i den stora staden är det faktiskt 4 vecker sedan vi for. Har svårt att förstå att tiden har gått så fort. Men som det sägs : tiden går fort om man har roligt och det har vi verkligen haft :) Saknar barnen eftersom dom inte har varit med så mycket i sommar men snart får jag ju krama om dom igen :)

Nu är det mest synd om Jörgen eftersom det är han som börjar att arbeta på måndag igen. En annan lyxlirare har två veckor till på semestern att njuta av...... ska bara fortsätta att lata mig precis som jag har kämpat hårt med dom första 5 veckorna, det är mest synd om mig ;)

Ha det gott alla därute, fortsätt att njuta av sommardagarna för tids nog kommer hösten och lite kyligare väder....

Dagen i dag.....


Började egentligen halv 4 i natt. Då knatade jag ut i vagnen med Frode för att äntligen få sova. Har varit nästan utan värk i axeln sedan vi började att rulla med vagnen men efter en natt i stugan började det igen. Och så länge som jag har ont så bryr jag mig inte så mycket. Snurrar runt i sängen och sover så där lagomt illa. Men f-n också när jag har haft nätter utan allt för mycket värk och det sedan blossar upp igen......då kommer mina horn fort som attan i pannan. Då blir jag kinkig som dom säger på Pampers reklamen ;) Frode tittade på mig i natt som om jag hade fått solsting och blivit mångalen. Men snäll som han är så skuttade han glatt med mig ut i vagnen även om han tyckte att jag var lite lagomt tokig...

En tur på byn där det var Bagarstugans dag med loppis och musik till har jag också hunnit med. In med Farmor och Farfar i bilen och så bar det av. Där har jag hunnit med gofika, köpa tunnbröd som bakades på löpande band. Surrat med en massa bysfolk och även besökt kyrkogården en sväng. Planterade en blomma på Gammelmormors grav i går och i dag blev det Farfar och Farmors och Åke:s grav som fick bli lite finare.

Väl hemma igen så blev det husvagnens tur att få sig en översyn, nämligen en välbehövlig dusch :) Fram med slangen, stegen och rengöringsmedel och upp på taket för att tvätta bort lite skit som samlats sedan förra sommaren. Ett par timmar  och ett x antal bremsbett på kroppen senare så ser den ut som ny :)

Ha det gott så höres vi senare..... 
En dag i mitt liv....

  • Såpat vår stolpe så att den inte ska ruttna upp.
  • Varit på på byn och handlat lite gott till lilla magen ;)
  • Planterat en blomma på gammelmormors och morfars grav.
  • Haft besök av Mona och Rickard :)
  • Hjälpt Tony lite i dag , och fått en trevlig pratstund. Oj vilken fin stuga dom får :)


    Ha det gott alla där ute, njut av sommaren och MYGGEN ;)


     Gårdagen var oslagbarMötte upp Frida, Benjamin och Viola på Medborgarplatsen för att sedan styra kosan mot en Grekisk restaurang för himelskt god mat. Åt grönaker på grillspett med klyftpotatis, tzatziki och hummus till, supergott. Kan varmt rekomendera denna restaurang om ni är i krokarna.

Efter god mat bar det i väg för lite andlig spisning :) Frida och Benjamin kan ju Stockholm på sina fem fingrar så i går fick vi uppleva stand up comedy på denna härliga pub. Har ni tid över en söndagkväll kan jag lätt lova att det är värt att spendera den tiden här.

En kall öl och flera skratt senare kramade vi om vårt sällskap och styrde kosan hemåt genom ett varmt men mörkt S-holm. Snacka om utlandskänsla när man promenerar gatorna fram i mörker och vinden är alldeles ljummen mot huden. Det är ett helt annat uteliv här jämfört med hemma i Umeå. Kl var runt 23 och det var fullt med folk ute på uteserveringarna, det är nästan som om staden aldrig sover utan det är mer eller mindre full rulle hela tiden.

I dag bär det av mot stugan. Längtar redan till nästa gång vi kommer hit. Kanske till hösten men defenitivt till nästa sommar iaf :) Har gått och kärat ner mig i Stockholm så enkelt är det.....Så mycket att uppleva och så lite tid....


Samma dag som Sanna skulle åka hem så flanerade vi bara runt i Gamla Stan. Insöp atmosfären så att säga, bara gå runt och ta in alla miljöer, färger , dofter och alla olika ljud som flödade runt oss....
Ja jag vet, jag har en förkärlek för dessa :)

Lilla torget mitt i Gamla Stan. Här är det vintermarknad under Dec månad.

Han en sväng förbi Slottet också. Rojalist ja visst ;)
I dag så tog vi en riktigt långdag på Mälaren. 1h.45min uppe på soldäcket på Viktoria slutade i hamnen på Birka och en härlig dag där. Gick en guidad visning på ca 1 tim som lite grovt förklarade Birkas roll i vikingatiden och med allt vad det innehöll om slag, stormakter och sopberg stora som hus mm.

Om ni gillar att glida fram på vågorna i solskenet och bli så där härligt röd om näsan och inte bangar för lite historia kan jag varmt rekomendera denna heldag på ca 7,5 timme. Av denna tid spenderas ca 3,5 timmar på båtens soldäck och resten på Birka full med historiens vingslag. Kan säga att det var mer än en pappa som ryktes med i vikingarnas galna upptåg :) i varje man finns det kvar en liten pojke som bara älskar detta med svärd, spjut och vikingahjälmar fyllda med mjöd ;)

En av båtarna som gled fram på Mälarens vatten
Och för ni som undrar vad detta är för hus så kan jag bara upplysa om att det är vår
"lilla" stuga i Stockholm som vi rår om.
 Alla som känner sig manad får gärna hälsa på nästa sommar ;)( Egentligen är det en Kabe 530 årsmodell 82 som Ernst Kirchsteiger har hjälpt oss att sommar styla )Så börjar då Birka med lite av vad du får uppleva.


Detta är muren runt garnisonen där dom stridande bodde. Har bedömts att den var en ca 5
meter hög palissad som skyddade en stor plats att ta skydd på om dom blev anfallen av fiender.

Gravkullar finns det gott om, ca 3000 och fler har nog gått förlorade pga jordbruk på senare tidsåldrar.
Hantverk kunde dom för men även i dag...


Och vad vore en tidsresa till vikingatiden utan några vikingar, ganska så trist eller hur.
Så pass på, här kommer dom ;)
Ha en fortsatt skön lördag och för ni som undrar.........Röd som en signalkräfta har jag blivit flera gånger
och mycket After sun har gått åt, men brun har jag inte blivit ändå.....fräknig på sin höjd :)


Om ni kan så ratta inVinyl 107, många gamla godingar som spelas där och då menar jag verkligen gamla :)
Annars så flyter livet på som i en prinsessdröm, 27 grader i skuggan,strålande sol och bara härliga saker att upptäcka /uppleva här i Stockholm.


Vi har varit här och tittat. Otroligt vilken yrkesskicklighet det fans förr i tiden, då fick det ta tid att göra en produkt ,men så håller dom ända tills i dag också. Inget slit och släng där inte, vissa saker som vi har tittat på har tagit allt mellan ett par år upp till 60 år att slutföra. Men så står det kvar 300 år sedan också.


Jag har även glassat runt på Östermalm bland dom rika och berömda ;) studerat deras Saluhall som inte gick av för hackor. Snyggt var det men inte vet jag om Gäddfileer är värt ca 270 kr/kg, lr Rödingsfileer för 340 kr/kg !! Röding som vi äter som vardagsmat och upplever som lite torr, tacka vet jag öring ist :) 


I dag så vandrade vi runt lite på måfå och hamnade mitt i ett Street performance av en ung kille från Australien som uppträdde med svärdslukning, cykla på enhjuling samt jonglera med knivar storlek större, och då menar jag verkligen STORA !! Hans rekord i svärdslukning är 19 st svärd samtidigt, så med det har han plats som etta i Guinness rekordbok. 

På plattan så möttes vi av ett uppträdande av en musikergrupp som spelade jättebra musik. Men som den jag är så kommer jag inte ihåg vad dom heter, men bra var dom. Om jag mot all förmodan kommer på vad dom heter så kommer jag att länka till dom på bloggen så att ni också får höra. Ska söka lite på Youtube och se om jag hittar dom...


I morgon blir det att ställa klockan för då ska vi på utflykt hit . Eftersom avresan är redan kl 10 så är det bara att kliva upp med tuppen :) Ska bli jätteroligt att få fara dit. Både jag och Jörgen är ju lite förälskad i vår historia och gillar båda att fara och se lite av vårt eget land. För att förstå framtiden måste man ha kunskap om dåtiden är det en klok man som sagt och det håller jag verkligen med om. 


Nu är det dags  att fylla på med lite mat i magen. Hoppas att ni har det lika härligt som vi och att solen lyser upp er dag också. Njut av sommaren för hösten kommer vare sig vi vill eller inte....
6/7-11

Dagen i bilder :) Läs gårdagen...En helt super dag har vi haft i dag. Övningskörde i S-holm lite på förmiddagen för att låta Sanna uppleva Kista centrum. Sedan bar det av till Frida och Benjamin för att hälsa på hos dom. Där fick vi se deras kolonilott samt bli bjuden på den goaste grillningen på hur länge som helst. Supergoda grillspett med sallader till. Kaffe, melon och kaka som efterrätt :)
Hade svårt att tro att vi var mitt i S-holm för deras lilla oas var som en dröm på landet.

Som ni förstår så blev det inget allsång på skansen men jag lovar att vår eftermiddag var klart mycket bättre :) länge sedan jag har upplevt en sån mysig dag och världens finaste människor att uppleva den med.


När vi väntar på bussen lyckligt ovetandes
om att den är försenad och en vansinnesfärd väntar oss.
Jörgen kan nog aldrig komma undan med att han är förskräckligt åkrädd....eller hur ;)

Sanna däremot tar det betydligt lugnare under färden :)

Eftersom ni vet att jag älskar att fota så kunde jag bara inte låta bli att fota denna tunnel...
Ja jag vet, sjukt men sant :)

Vårt underbara värdfolk kom med cyklar, vi andra latade oss och tog bussen :)

Ja och som ni ser kunde jag inte sluta att fota :)
Blommor och blader på längden och tvären...


En del av kolonilotten, kommer att bli superfin när den är klar

Detta goa åt vi :) mums !!
Jag och Viola fotade varandra :)

Dom som bjöd oss på en trevlig kväll ställde snällt upp på bild :)

Och så lite annat som avslutning....


Fötterna och kortet blöder :)I går var vi lite kulturella och såg film på Naturhistoriska :) så nu är den kvoten fylld. På film alltså ;)
I morgon ska vi hit och titta innan Jessika och Anton flyger hem. Sanna blir kvar några dagar till innan det blir hemgång för henne och jobb resten av sommaren.

I dag for jag och tjejerna in till Drottninggatan för lite mer shopping. Vi besökte Zara, Indiska, Cubus, Rio, och några till. Lunch på Waynes Coffee och en mjukglass senare var vi redo för hemfärd till vagnen. I dag hade vi bara några påsar var, inte som förra handlingen :)

Hem för lite fötter i högläge samt intag av middag för att orka vidare på vår shoppingdag. Nu blev det bilen till Barkaby:s handelscentrum och flera timmar på Ikea. Det är någonting med Ikea som gör att alla mer eller mindra blir alldeles galna i att handla, jag är inget undantag ;) Men jag måste säga utan att skryta att jag har blivit riktigt duktig på att köra trots all trafik och alla filer och farten på bilarna runt omkring. Känner mig riktigt stolt :)

Nu ska jag ta en tidig kväll eftersom jag har jagat insekter stora som troll i natt (Följden av Naturhistoriska) och därmed inte sov så där särskilt gott.

Ha en fortsatt trevlig lördag....Dagarna bara gårOj vad vi hinner mycket, eller kanske inte :) I går tog jag och tjejerna bilen till Upplands Väsby för ett besök på Hööks och Horze. Några tusen fattigare och 5 påsar rikare full med härliga häst saker klev vi sedan ut ur butiken. Allt var naturligtvis viktiga och bra inköp, inga "extra" saker bara för att dom var snygga eller så ;)

Sedan gick vi bara runt hörnet och in på nästa hästbutik. Och efter ytterligare inköp, som bara var absolut nödvändiga och ännu lite mer fattiga blev det sedan en mjukglass i magen innan vi styrde kosan hemmåt igen. Men jag måste säga att efter att ha kört runt lite här i Edsberg,Sollentuna,Kista mm så är det inte så svårt om man bara vet var man ska. Det är tydligt skyltat och alla skyltar kommer i god tid så egentligen är det inte så hemskt. Det som stressar enormt är mängden bilar och FARTEN alla har....herre gud, rätt hastighet kan dom inte ens stava till här i S-holm. Där man ska köra 50 går det 70. Och där det är 70 går det 90. Och på motorvägen är det rent laglöst. Tur att min älskade innerfil finns (och tjejerna som kollar alla skyltar åt mig)  den gillar jag......där är sopbilar,lastbilar och jag ;)
Tack Kent för guidningen, nu törs vi ta bilen också :)

Men dagen var inte slut där. Hem med alla härliga "fynd" och sedan bar det av in till City och ännu mer shopping, men nu till tvåbenta och inte fyrbenta. Efter ett antal klädpåsar senare fyllda med Jeans, t-shirts, linnen, cardigans mm var det dags att fylla magen med något gott. Vi har som tradition att den som fyller år får välja mat på sin födelsedag. Men eftersom vi var här nere när Sanna fyllde år så valde hon att äta sin födelsedagsmiddag på Bamboo City inne på Drottning gatan. Och gissa om det var gott......mumma var det och mätt blev vi kan ni tro. Jättebra ställe om du vill äta gott och MYCKET. Tre olika mat buffeer, efterrättsbuffe fyllt med frukter och andra godsaker och man får äta så mycket man orkar. 

Trötta men nöjda efter en fullmatad dag vinkade vi hej då till Kent som skulle styra kosan mot Umeå igen. Själva satte vi oss på T-banan mot Mörby och hade fullt sjå att andas efterson magen var så full med mat. Kvällen som var kvar spenderades i ryggläge i sängen och filmtittande. Något mer ansträngande orkade vi inte med för nu var åtminstone jag ganska så slut...


Jessika äter så det ryker :)

Sanna hugger också in med god aptit :)


Kent och Jörgen höll på att nöta upp en gång mellan maten och bordet ;)

En härlig dag  som fick ett härligt slut...