En sån här mysdag

Som har spenderats i stallet. Ja vad har vi då gjort där en hel dag....jag och lilla Elida har bla bytt vatten i hagen, tagit in hästarna för en vilostund innan Sanna och Jessika kom och skulle rida. Utfodrat med hö och nytt gott vatten i boxarna, fikat hos Maggan och Paul. Hjälpt Jörgen med transporten (lite iaf) och ätit lunch i husvagnen. Gillades skarpt av lilla fröken :)

Transporten har fått ny matta på baklämmen, bromsarna servade, en trådlös kamera insatt så vi ser om bakluckan åker ner en gång till ;) och den nämnda bakluckan lagad :) Så nu är den som ny igen, fit for fight till nästa besiktning (förhoppningsvis) och helt startklar tills det är dags att dra in på Hippo igen.

Även husvagnen fick sig ett ansiktslyft :) Där byttes bordskivan som var både stor och otymplig och lite mörk ut mot en betydligt smalare och ljusare skiva. Gissa om det blev förändring, mkt ljusare och betydligt mindre otymplig :) gillas skarpt av mig :)

Dagen har visat sig från sin bästa sida med sol i mängder och varma vindar. Det lilla regn som kom var bara skönt och gjorde att luften käntes betydligt fräschare efteråt och färgerna blev lite klarare.

Ha det gott så höres vi senare...

Jag har världens

Underbaraste son. Min son har ett av de största hjärtan som jag vet. Han är generös och omtänksam. Vill bara gott och gör allt för att visa sin omtänksamhet, inte för att han måste det, utan bara för att han är sån som person.Tack för att du är den du är och ingen annan.....

Solen lyser

Känns som om den här sommaren bara har bestått av sol sol och åter sol. Absolut ingen nackdel, älskar sol och värme så för min del gör det ingenting. men eftersom sommaren har varit så sommrig så är jag liiiite orolig över att vi till slut får en skitvinter i år. Ja ....jag vet, ingen vill tänka på vintern nu allra minst jag själv, men kommer gör den vare sig vi vill eller inte.

Och eftersom jag älskar vintern lika mycket som sommaren så vill jag ju självklart ha mycke snö, lagomt kalla dagar, ingen snöstorm utan långsamt dalande stoooora flingor och INGET SLASKANDE !! Jag fullkomligt avskyr vintrar som slaskar och fryser omvart annat.......Jag hatar det.....ja jag vet!!! Hatar är ett starkt ord men det gör jag om vintrarna blir så.

Men i dag mina vänner blir det en härlig skritt tur med Holle och Pridde (  bara sjusovaren vaknar ;)  ) och Frode gubben ska få följa med och springa i skogen. Efter det blir det att roa sig tillsammans med Elida :) en härlig liten tjej som har glimten i ögat och pigg på det mesta. För kära bror ska upp till fjälls och fånga storfisken, eller bara lata sig i tältet ;) och köper sin fisk på affären :) så då får hon göra oss sällskap i stallet.

Ha en fortsatt trevlig dag , njut av vädret för solen lyser från en klarblå himmel. Iaf här på Ersboda :)