Sitter och längtar mig bort

Sol värme och gott i magen vad mer kan man önska sig :) Sitter och söker runt på nätet efter solresor och dreglar ganska så mycket. Fryser lite efter en längre prommis med hunden så det kanske är därför som en solresa verkar så lockande ;) Hur som så är det inte helt fel med en härlig vinter heller, men liten längtan till sommar och värme har jag faktiskt :)

Ha det gott...
Ångest- oro

Jag är super på att måla f-n på väggen. Gör alltid så - tror alltid det värsta för då känns det som om allt blir bonus eftersom det sällan tack och lov blir det värsta (lite snurrigt där)

Har på morgonprommisen med Frode tagit ett maskprov eftersom vår lilla vovve haft problem med lös mage och blodig och slemmig avföring mellan varven :( Känner direkt ångestormarna krypa runt i min mage, har redan det värsta scenariot på min näthinna, vill och vill inte veta svaret samtidigt.

Men det åker iväg nu på morgonen med posten så förhoppningsvis har vi snart svar, och är det inte ngn form av mask så blir det att ta kontakt med vet och börja att nysta vidare om vad det kan vara som stör Frodemannen i magen/tarmen.

Känns bara så tungt när ens djur inte är hundra ok. Det värsta är att det inte går att prata med dom och fråga upp hur det är. Och Frode är ju alltid så glad och positiv och pigg på att haka på det mesta så han visar inte så mycket att det är lite sämre en dag. Men nu är det på gång iaf, nu är det bara att nysta och försöka hitta vad som är galet...

Ha det gott alla där ute och sköt om er...
Vilken miss :/

Glömde helt bort att fota i dag :/ hur kunde jag glämma det!! Men men det blev en mysig tur med en pigg och glad Holle. Värmde upp i skogen i skritt och trav och jobbade senare med form och galopparbete på banan. Inte Hollenbollens favorit men snäll som han är så försöker han allt som han bara kan och är alltid lika glad :)

På vägen hem fick jag uppleva detta med antisladd systemet. På vägen rakt fram i 50 km i timmen bara släppte det :/ hur förvånad blev inte jag! Om jag hade kört fort eller vårdslöst hade jag kunnat köpa det, men 50 på en raksträcka ?? Hux flux så stod jag på tvären och jösses vad det lät i bilen när antisladden gick i gång. Och lika fort som jag hamnade på sniskan, lika fort var bilen rak igen. Jösses nu pajade jag bilen också flög det genom mitt huvud. Men väl hemma när jag berättade för Jörgen vad som hade hänt så upplyste han mig om att det var helt normalt att det lät så. Gissa om jag blev glad när jag fick veta det, såg bara tusenlapparna flyga iväg på en tråkig bil reparation..

Nu ska jag iväg och handla inför morgondagen och sedan blir det en lång och varm dusch innan det vankas soffmys med boken och Bones som börjar kl 20. En helt superhärlig helg är nu snart slut, men eftersom jag har det jobb jag har så blir det en härlig vecka framöver också :)

Ha det gott och sköt om er....