En liten pärla att besöka en solig vacker dag.
I skrivandets stund sitter jag som vanligt i köket med en kaffekopp, Morris ligger och njuter av solen på en stol och Hubbe ligger ute på baksidan och spanar in allt och alla som rör sig runt oss.
 
 
Solen lyser från en klarblå himmel och temperaturen visar på blygsamma 6 grader i skuggan, ingen varm majdag precis men våren är här och värmen kommer, gäller bara att orka vänta på den.
 
 
Tidigare en helg gjorde vi en liten utflykt ut till Holmen som ligger mitt mellan Obbola & Holmsund. Vi tog med oss fikasäcken, hundarna och kängorna på och så gav vi oss av. Vi parkera ute på parkeringen vid vägen och gick in, en liten sträcka på ca 1 km. Längst ut på holmen finns en fikaplats med vidunderlig utsikt upp mot Umeå efter älven. Vill man kan man köra nästan ända fram, blir då ca 200 meter att gå och den är väldigt lättframkomlig för både rullstolar och barnvagnar så även om man inte vill eller kan gå 1 km så finns det möjlighet att ta sig dit ut för att fika och njuta av utsikten.
 
Denna lilla pärla är väl värd ett besök och vill man skogsvandra kan man välja att ta stigen som går på motsvarande sida av holmen tillbaka. Men då får man räkna med att det är väldigt risigt under delar av sträckan, dock inte omöjlig att gå, men lite mer vildvuxen så att säga.
 
Har ni inget annat för er och vill gå en liten sväng, med eller utan hundar så kan jag varmt rekomendera denna lilla utflykt.