Ömsom sol ömsom regn...

En helt underbar dag som har bestått av att olja in altanen ( Iof gjorde Sanna det ) men jag och Jörgen barkade av stolpen till vår andra lampa som är ute på gården. Varit på byn och handlat samt planterat blommor på gammelmormors och morfars grav. Det blev penseer som klarar kylan lite för än är det minus grader på nätterna här...Han också med en tur till Siv, som tack för hjälpen med en bråkig  maskin bjöd på kaffe med dopp.

Har klyvt ved med klyven.. det är så rogivande att stå där ,tankarna kan fara lite som dom vill och särskilt högt tempo går det inte att ha heller...toppen för mig mao : )

Varit på prommis och bara dolat på i allmänhet och inget särskilt i synnerhet - en dag helt i min smak ; ) Haft besök av farfar och Viola och det är alltid lika trevligt så som ni ser har jag haft en superduperdag , kan som inte bli bättre.

I morgon blir det att klyva lite mer ved , plantera mer på kyrkogården och fara en tur till Kittelfjäll om andan faller på samt att hälsa på Göte och Viola en sväng. Kommer att bli en till superskön dag till : )

Fast regnar det i morgon som det öser ner nu ska jag bara sitta inne och elda i vedspisen och läsa ut min bok...


Ha det gott så ses vi senare....Min underbara dag..

Har haft en toppenfödelsedag i dag : ) Började med grattis samtal i morse från carola samt från mina kollegor : ) Fortsatte senare med besök av Kent och Madde. Förutom snygga armband , örhängen och läppglans så fick jag en blyertsteckning av Frode som Madde har ritat alldeles själv.... Blev så otroligt rörd att jag började att gråta så Elida såg mer el mindre chockad ut : / Hon tänkte nog " Och hos henne ska jag vara när mamma är borta " huva!!
Men som en stark tjej som hon är så fixerade hon mig med blicken och tänkte " Hallå!!! Ge dig " ; )

Sedan så ramlade mamma och pappa in på middag och tårtätande efteråt. Var jätteroligt att dom kom precis så att vi kunde äta tillsammans och bara surra på lite....Tack för en mysig kväll :)

Har hunnit få hälsningar från fjälls också och det känns alltid lika bra , längtar tills i morgon när bilen rullar upp mot stugan. Vi kidnappar med oss morfar så jag hoppas att han överlever en helg med The Ahlenius family ; )

Stig och Veronika slöt också upp för lite tårta och en massa trevligt hund snack , vår snack och bil snack, Hm...tror att jag har glömt ngt men kommer inte riktigt på vad : ) Typiskt jag!!

Nu ska det nattas för i morgon bär det av och jag hoppas att ni får ett skönt slut på arbetsveckan och en trevlig helg.

Ha det gott så ses vi senare....