Hur vacker är inte hösten ändå.
Frode är ju för söt..

Han gömmer maten i vagnen för han vill ha godare, typ Frollic :-)
 Kvällsmys med stallgänget

 
 Ruffe på äventyr :-)
Saknar mitt hjärta ..
God morgon

Nu säger jag.....

 
 
 
 
 
 
 Roar mig en måndag....
Men usch....

Vad det regnar ute. Står som spön i backen och inte verkar det ge sig heller, inte än iaf :( Härlig dag med härligt folk och nu lite inne pyssel hemma på det gör min dag lugn och skön. Städtrasan aka fram och soffan sittas i, ingen tid att förlora så nu kör jag igång :)

Ha det gott och sköt om er.....Usch, känns inte bra

 
Läste detta på nätet till morgonen. Känns inte bra, var är vi på väg??Häst, häst, häst :-)
Saknar min plutt
Sommaren är kort
Sovit som en stock

I natt. Känns hur bra som helst och nu är jag full med ny energi för att ta mig an dagen i dag, tror jag iaf ;)

Ha det gott och sköt om er...Ännu är sommaren kvar...
Vilken härlig dag
Möt mig....

Älskar att temperaturen visar lite varmare grader i dag :) Livet leker och det känns inte helt fel. Nya utmaningar väntar, hoppas att jag orkar och klarar av att fixa det med ett stort smile på läpparna. Annars så skiter jag i det :)

Ha en härlig morgon alla ni där ute. Ut och njut av dom sista sommardagarna.Test med skrot :-)

  Rund och go...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 God morgon världen...
Mer färg...

 
Har fått en fondvägg i lekrummet. Hur fint blev inte det. Superfint!!
 
 
Tack Jörgen :)Mitt hjärta....
Färg, form och allt som finns mellan...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Bottis igen

For direkt efter lördagsridningen. Jörgen hämtae upp mig så när vi kom fram så var det bara att krypa ur ridkläderna och i bikinin för att ta fikasäcken och lägga sig på playan och mysa. Eftersom der finns dusch här så är det ju inga problem att fara direkt från stallet :-)
 
Ridlektionen var superkul, som vanligt. Och roligare är att Sanna rider med oss ibland :-) och jag kan ju bara säga att liite, men bara liiite duktigare än vi är hon ;-) Annars så rider hon på fredagar ist.
 
Frode har börja med ngt kul, han styr undan maten med nosen ungefär som om han försöker att gräva ner och gömma bort den. Önskar väl lite godare mat kanske :-) typ Frolic som han älskar.Hur som så är han väldigt söt iaf :-)
 
Ha det gott och sköt om er....Fredagsmys..

Som övergår till lördagsmys, dvs Hipporidning och sedan en tur till Bottis och vagnen :) Längtar till båda med hela kroppen, det ena lite mer fysiskt än det andra kan jag väl säga ;)

Sov gott alla.....Gör om, gör rätt. Trodde jag att jag gjorde redan !

 
Hittade denna artikel på nätet. Bra men tråkig läsning, men viktigt som sjutton med tanke på hur fort det kan gå och hur illa det kan bli...Trött

Sjukt trött men nöjd efter en härlig tur med bästa Holle. Och jag överlevde Bottniabanan, men det är läääskig!!

Sov gott....Härligt

I dag ska vi hämta hem pållarna efter 6 veckor i Småbränna. Nu blir det att jobba igång dom lite, både dom och vi har ju haft semester :)I want to fly into the sky

 
 
 
 Och jag bara är

Ligger här i gräset och bara finns. Andas och fyller på lugn, låter tankarna vandra och känner lycka över denna härliga känsla.

I bland undrar jag om jag inte vågar känna efter ordentlig över vad jag känner. Kan livet verkligen vara så här bra ? Är jag egentligen olycklig men mörkar det för mig själv ? Nä, vet att det inte är så.

Naturligtvis så har jag också dagar som är tunga som ett ton ungefär. Men dom stunderna tar aldrig över mitt liv, dom kommer, passerar och försvinner ungefär som ett moln på himmelen. Men oftast består mitt liv av en blå himmel med lätta slöjmoln, ganska så härligt måste jag medge :)

Njuter nu av mina sista semesterdagar och kan helt ärligt säga att det inte känns tungt att börja jobba igen :)
Ja så var det dags

Att sätta upp tält och vagn men denna gång i Bottis. Sitter och myser och har det bara bra. Har varit mulet men nu har solen kommit tillbaka, dock inte värmen :( Det mest tråkiga som har hänt i dag är att det har flygit flera tranor över vagnen, så nu verkar tyvärr hösten vara på väg, hoppas det inte stämmer.
 
 
Ha det gott och sköt om er....Var tog sommaren vägen ?

Upplever att sommaren  år aldrig riktigt kom ordentligt, den knackade på dörren men klev aldrig in så att säga. Om det bara hade varit lite varmare luft temperatur så hade det nog inte gjort så mycket, men som det har varit nu så känns det lite snopet. Visst har solen lyst och värmt gott när den har varit framme, men den riktiga luftvärmen har inte infunnit sig.
 
Men den fick vi i alla fall i Stockholm. Där var det alltid ljummet i luften oavsett om soloen sken eller inte. Spelar ingen roll om klockan var 8.00 på morgonen eller kvällen så var det lika skönt ute, runt 22-24 grader i skuggan och det tackar jag för. Fick en smärre chock när jag klev ur bilen i Nordmaling, fy så kallt det var!! Satt ute och åt lunch i Tönnebro och där var det varmt och skönt och gissa om jag blev olycklig när jag klev ur i Nordmaling :( Och vi ska inte prata om nu när jag gick och slängde soporna för en stund sedan, känns som september ute, klart och kallt och mörkt utanför fönstret. Usch säger jag bara!!
 
Men nu ska jag inte deppa ihop totalt ;) I morgon ska vi fara och sätta upp vagnen i Bottis och förhoppningsvis kommer jag att överleva temperatursänkningen som blir 65 mil mer norrut, i värsta fall tar jag fram långkalsongerna, hoppas bara att det inte behövs :)
 
Ha det gott och sköt om er....Hm....jag tror jag vänder om

IPå väg
Regn på taket, vad gör det....

När jag sitter i förtältet med ett glas vin och läser (när jag nu inte bloggar vill säga) Tycker om känslan av regn och rusk ute kontra värmen från elementet inne i förtältet, skulle inte vilja tälta, är alldeles för bekväm av mig ;) Vagnen är bra, här finns värme, en skön säng, tv och andra bekvämligheter som jag tycker att jag behöver :)
 
I dag var vi på en riktigt långtur i det vackra vädret. Solen stekte så det blev att inhandla lite after sun på Mörby centrum innan hemfärd. Vi prommade från Gamla stan via slottet och efter det via Skeppskajen till färjan som går till Djurgården. Där inhandlade vi lunch och sedan förde benen oss vidare via Djurgårdsbron och Strandpromenaden och Nybroviken  tillbaka till Sergelstorg och sedan hem igen :) En glass slank ner på vägen och fötterna vilades lite vid kajkanten i det vackra vädret (Därav lite rödlätt ton på huden, blev en 4 timmarstur i sakta mak vid vattnet nästan hela vägen)
 
 
 
Ha det gott och sköt om er....
 
 
 
 
 
 
 Jag var nog en zigenare i mitt tidigare liv :)

För oj vad jag trivs i vagnen. Jag älskar allt som har med husvagnsliv att göra. Gillar att rulla fram i sakta mak och känna hur det gungar så där lite lagomt där bak. Kunna stanna var som helst och ta en kopp kaffe eller bara lata sig lite på färden om det kommer ett fint ställe.
 
När barnen var små rullade vi varje sommar i 10 år runt om i Sverige och jag är övertygad om att vi har provat nästan varje pol som finns att bada i norr om Sundsvall iaf :) Jösses vad roligt vi har haft och våra tre nu vuxna barn har aldrig klagat eller gnällt oavsett hur långt vi har kört, fullt ös har det varit från första till det sista året av dom 10.
 
Men i takt med att dom växte upp så blev önskan om att vara i stan med kompisarna större och större och i samma veva blev vi med häst & ponny så helt naturligt blev det ett avbrott i vårt husvagnsliv under många år. Men nu har vi dom senaste åren tagit upp det igen och gud så härligt det är. Det är så mysigt att sitta i förtältet och bara vara. Ta dagen som den kommer och bara göra sånt som är roligt. Packa fikasäcken och fara på vandring runt om och uppleva nya saker och nya platser, ja det är livet..
 
Förutom att vi har hittat vår mysiga camping i Bottis så har det blivit lite av en tradition att vara i S-holm åtminstone 2 veckor varje semester. Här finns det hur mycket som helst att se och uppleva, som ett smörgåsbord full med möjligheter. Vi har beslutat oss för att 2 veckor inte är nog så nästa gång som vi reser hit kommer vi att stanna i 4 veckor. Blir vi nöjda tidigare så åker vi hem men om jag känner oss rätt så kommer 4 veckor att upplevas som för lite då också.....Vi hinner inte allt som vi vill göra, för mycket att uppleva och för lite tid :)
 
Det enda som är lite trisst är att vår älskade vagn har fyllt 30 år i år. Den kommer att behövas bytas ut men fy så hemska vagnar dom gör i dag :( Har tittat på en uppsjö olika fabrikat men det är alltid ngt som jag tycker är fel, har i dagsläget inte hittat ngn som jag är riktigt nöjd med. Ja jag vet, ett I-landsproblem men än dock ett problem eftersom vår inte blir yngre utan tyvärr bara äldre och äldre för var år som går. Men om jag börjar att titta runt nu så kanske jag har hittat ngn tills vår vagn rasar, hoppas jag iaf :) Här på Rösjön känner dom igen oss just på grund av vår vagn och dess färgsättning, dom viste exakt var vi hade stått i fjol :) Smyga kan vi då inte göra, vi syns vare sig vi vill eller inte ;)
 
Ha det gott och sköt om er...
 
 Små söta vänner......eller!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Färger som förgyller

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Ja, jag erkänner.....

 
Jag är såld på Allsång på skansen. Hur roligt som helst att gå på. Vi väljer däremot att gå på genrepet som är kl 17 isf  för att gå på tv sändningen kl 20. Mest egentligen för att det är lite mindre folk på den tidigare tiden men också för att det är då det roliga händer så det är mycket skoj och skratt då :)
 
Det som är så roligt med Allsången är den otroligt stora mångfalden av människor. Allt från barnvagnar till rullatormaffian, svensk som utländsk, 08:or till turist ja det är somn en regnbåge full med olika människor. Och alla verkar njuta lika mycket oavsett person :) Det gillas verkligen. Det sjungs och dansas och ingen bryr sig egentligen, alla är bara glada...Våga nästa gång som du är här, skit i töntstämpeln och bara är med. Lovar att du inte kommer att ångra dig :)