Skickat filmer för påseende
Har filmat Hubbe i skritt och trav, framifrån, bakifrån och från båda sidorna och skickat ner till Sundsvall. Vi är oerhört osäkra på Hubbes tillstånd i knäleden.
 
Han reagerar vid böjprov, men det gör han även på höger ben för han har sedan valptiden varit oerhört rädd om sina framben. Med faciet i handen ( inflamation i benhinnorna båda fram samt i vä armbågsled ) så är det inte konstigt om han instinktivt reagerar med olust när hans ben och leder provoceras. Men det är det som gör detta så svårt, har han ont eller kommer han ihåg att han har haft ont???
 
Så igår skickade vi filmer. Om en vecka tar vi nya och skickar ner och veckan efter det samma lika ( och V:51  på tisdagen har vi bokat återbesök på plats. Blir han sämre så ska vi komma före den 18:onde så det känns ju bra. Skönt att ha en plan att följa i alla fall. Nu håller vi tummar och tår att Hubbe ska vara helt ok, att det inte tar om och att den lilla rörelsestörning som vi tycker oss se ibland är ett resultat av en ngt stelare led pga den lilla pålagringen/ökad bentäthet som han har fått, och inte pga en inflamation ♥
 
Vill att vår lilla Hubbis ska få bli helt friskförklarad ♥
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress