Ett Stort Tack Till Göte!
Att jobba vidare med farfars hus tog ett abrupt slut den 8/9-17 när Jörgen fick sin hjärtinfarkt och blev inlagd på sjukhuset. Vi hade helgen den 18-20/8 varit uppe och fixat till vattenslangen som vi ska få koppla ihop med Götes vatten ( Lycka! ) så allt det var klart. Kvar var att gräva ner den de 100 metrarna som är mellan våra hus och sedan lägga igen diket.
 
Men allt detta stannade ju bara av, då när Jörgen blev sjuk. Livet vände 180 grader helt om och vi hamnade i en bubbla som bestod av en stor dos rädsla blandat med hopp i en kaka av sjukhusdoft och änglar i vita kläder. I dag vet vi ju att det tack och lov har gått väldigt bra. Men där och då var det väldigt tung på många olika sätt.
 
Så farfars blev lagd på is. Vi insåg att de mål vi hade satt upp innan snön och vintern skulle komma, ja det skulle vi aldrig klara av. Att så tvärt "avsluta" det vi hade sett fram emot var inte lätt. Vi älskar alla att vara hos farfar och varje " restaurering " till att återställa farfars älskade Sjöland till vad det en gång var har fyllt oss med stor glädje. Men nu var det bara att gilla läget ( trist och tungt ) men vad kan man göra när livet kommer mellan drömmar och mål...... 
 
Men så har vi då denna helt otroligt vänliga själ. En människa som alltid ställer upp, i vått och i torrt. Som funnits där för oss så länge som jag kan minnas, den "Storebror " som Jörgen vuxit upp med genom livet, Jörgens morbror Göte ♥ Jag vet inte hur många gånger som han klivit in och räddat oss på ett eller annat vis. Denna människa som har ett hjärta lika stort som hela universum och i det hjärtat ryms vi ♥.....Tack!
 
Och en kväll när vi sitter i soffan och pratar om ditt och datt, ja då plingar det till i Jörgens telefon. Då har Göte skickat några mms med dessa bilder! 
 
 
 
Då hade Göte grävt hela vägen från sitt eget hus ner till farfars! Vilket enormt arbete som han gjort, för att glädja oss. Hur otroligt snällt är inte det! För det är inte ett litet arbete vi pratar om här, det är många timmars jobb för att gräva hela denna sträckan. Och det har han gjort.....till oss ♥
 
Och sedan, en kväll eller två senare. ja då plingar det i Jörgens telefon igen. Och vad ser vi då?  om inte detta!
 
 
Då har han lagt ner vattenslangen och lagt igen en stor del av diket för att slangen ska klara sig i vinter och  för att det inte ska bli för mycket att handgräva till sommaren. För det sista handgräver vi igen, och det tar vi till sommaren, för då är vi pigga igen ☺ Så nu har vi vatten till farfars, och allt detta med hjälp av en av de finaste människor som vi har lyckan att få kalla vår vän. Tack! 
 
Jag och Jörgen är rik på många sätt. Men den rikedom som vi båda värderar absolut högst är den som vi har i vår stora härliga familj som vi omger oss av. Att ha förmånen och lyckan att få omge sig med en stor kärleksfull familj och en vänkrets med samma stora kärleksfulla hjärta är den vackraste gåva och den största rikedom en människa behöver.
 
Tack all ni som finns där för oss ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress