Och så startade resan
Med en kall kaffe på flyget.
 

Sent om sider
så var vi äntligen på väg, mot Turkiet & värmen :) Men det blev ev stunds väntan på flyget som slogs ihjäl av lite kaffe och surr och spänd förväntan blandat med lite flygångest.
 
 
Lite senare än planerat var vi framme vid hotellet. Trötta men nyfikna så var vi ju tvugna att ta en liten runda och kolla in läget innan vi knoppade ett par timmar för att få lite sömn i alla fall.
 
 
Hotellet var riktigt bra. Något lägre standard än vad jag anser att 4 stjärnor ska vara men helt ok! Supermat med flera olika varmrätter att välja mellan samt massor med olika sallader, frukter och röror. Många olika juicer och en massa olika kaffesorter att välja mellan. Bra vin och öl, och dricka i mängder. Matstunderna bara avlöste varandra och alla måltider var jättebra. Och har man en egen kypare som bara väntar på att man ska önska någonting mer vid sitt bord, ja då är det lyx!
 
 
Stranden låg bara 3 meter från hotellets lugna vrå så mycket bad i havet blev det. Uppblåsbara flytmadrasser gav både svalka men också lite bränd hud. Lite polkagrisaktig blev jag alltid ;)
 
 
Mer än en eftermiddag eller kväll spenderades i skön skugga med vinden svalkandes från havet med någonting kallt att dricka här i dom sköna sofforna. För vi soldyrkare så var det inga problem att hitta soliga platser så alla fick som dom ville oavsett önskemål :D
 
 
 
Fortsättning följer i morgon :)
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress