Nu djävlar blir jag
Förbannad!! Jag ska sluta att läsa Vk på morgonen. Har blivit så in i helvetet ARG nu sista tiden på hur galet det kan vara i vårt samhälle.
 
Hittade denna artikel i dagens Vk och ord som smakar illa i min mun är är : Gärning jämförbart med våldtäkt, tom vinflaska i flickans underliv, inte ställt bortom rimligt tvivel att ett brott har begåtts, Flickans berättelse har bedömts som mycket trovärdig, men eftersom det råder oklarheter huruvida hon samtyckte till gärningen eller inte så frias alla tre killarna . Rätten tycker att det var "utomordentligt omdömeslöst" men att det inte fanns något uppsåt att skada flickan vid tillfället.
 
Är det ett sånt här samhälle vi vill ha? Vad skickar det för signaler till våra barn och ungdomar? Hur skulle du känna det om det var din dotter/son som blivit utsatt för någonting som detta? Men det värsta! Hur skulle det kännas att vara förälder till en dotter/son som gjort någonting så empatilöst och fruktansvärt mot någon annan människa, helt utan respekt för en annan människas kropp, vilja och integritet...
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress