I morgon tar sommarlovet
för Ruffe slut. I 3 veckor har han gått ut och in som han velat här i stugan. Legat på bron och studerat sina ägor, jagat fåglar i vild förtvivlan. Försökt gräva upp små skogsmöss ur sina hålor eller bara varit nere vid sjön och promenerat runt på stenarna där. Ätit frolic varje dag   :)
 
I morgon bär det av till Åsele på marknaden. Får väl se om vi fyndar någonting eller om det bara blir det vanliga, dvs MAT :) Kommer att släppa av Jessika & Marre med hundar för vidare förd mot Umeå. Jessika har haft med sig sin kompis Marre och Ruffe fick besök av sin kompis Bolt, men i morgon vänder dom åter efter en veckas mys här i stugan :) Bolt var lite försiktig från början men nu far han ut han också och njuter av det fria livet här i stugan :)
 
Själv kommer vi att fara tillbaka hit till stugan på lördag kväll. Men vi kommer att packa ihop och avrusta för att på söndag rulla hem mot stora staden igen. Då tar en härlig stugansommar sitt slut, men oj så härligt vi haft det. Att vara här så länge (4 veckor) gör att den härliga vardagslunken infinner sig och utan stress hinner man allt som behöver få lite kärlek och omsorg :) Har varit en av dom bästa semestrarna på länge (säger iof det om alla sommrar som varit) och nu ska det faktiskt bli mysigt att få komma hem och krama om barnen innan det bär av till vagnen och Bottis :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress