Vilken dag

Brummade i väg i morse och det var faktiskt lite halkigt ute men det gick super ändå. Väl framme i Vännäs fick vi två fina boxar i deras kall stall. Hur bra som helst är det där, ljust och luftigt och stora boxar.

Två ridhus har dom också så framridningen var även den inomhus, det är faktiskt lyx för skogsryttare som vi. Och precis bredvid varandra ligger ridhusen så det är ca 5 meter att skritta mellan dom. Gör inget om det blåser, snöar eller regnar eftersom det är så nära :)

Pållarna skötte sig naturligtvis super, någonting annat gäller ju som inte med våra killar :) Alltid lika lättsamma att fara iväg med, tack och lov för det. Två klasser var blev det och två rosetter var fick följa med hem. Nu taggar vi Maj och deras klubbis då, kan jag varmt rekomendera för hugade spekulanter;) Superfint och jättetrevligt ställe med ryttare och hästar i en blandad kompott.

Själv träffade jag mockarmormor som var där och oj så mycket vi hade att prata om. Allt från häst, hund till barn och fjällen. Mycket trevlig kvinna, vet inte vad hon heter eftersom hon presenterade sig just "mockarmormor" men jag hoppas att vi stöter på varandra vid nästa klubbis.

Lite bilder från dagen...









Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress