Detta med bloggen.....

Blir så less på mig själv.....Ser hur jag skulle önska att min blogg var gjord rent utseendemässigt, men vet inte hur jag ska fixa till det. Och nu törs jag inte ens ändra den igen......morr !!

Har en bild i mitt huvud hur jag vill att den ska se ut. Vill ha en meny rad där jag kan lägga in bilder i olika kategorier tex naturbilder, djurbilder, porträtt, och en allmäntflik. I menyraden vill jag också ha flik en för ridnig samt en för länkar till det jag tycker om/gillar att läsa...

Vill ha en diskret och stilren blogg, färger och typsnitt spelar egentligen ingen roll bara det inte sticker ut så mycket. Bara så där lagomt utan att skrika :) Ja ni ser.....inte lätt särskilt när detta medt html koder och stilmallar mm inte är min starka sida.

Har hittat en sida där det finns en färdig blogg som liknar mitt önskemål lite, får se om jag fixar det i helgen. Och med den som grund kanske jag kan fixa till den som jag verkligen vill ha den, hoppas på det iaf ;) men rätt var det är så blir det bara kaos och går åt skogen :)

Denna vecka har varit super för det mesta. I morgon är det fredag och jag ska följa Sanna och Bästa Holle till Sikeå för en liten liten hopptävling. Holle kommer att älska det, för bland det bästa han vet är att fara ut och röra på sig. Då lyser han upp som ett solsken och bar glider fram som en kung :) Trots sina 22 ½ år......

Ha en härlig dag.....

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress