Härlig kväll
Ja hur mysig som helst , har bara slappat framför tv:n men haft sällskap av Anton nu två kvällar på raken och det är jag inte bortskämd med : ) Verkar som att han har tinat fram lite nu på slutet , och det känns bara bra : )

Annars har dagen varit bra , var på troll fest på morgonen med 4-5 års barnen och förutom troll dans blev vi bjudna på spindlar och saft , gott gott tyckte barnen. Hade turen att sluta kl 3 i dag och det var tacknämligt med tanke på att jag fick jordens huvudvärk efter lunchen. Var nästan orolig att det var flunsan på gång men tror nog att vi låg i det hela familjen förra veckan , hoppas det iaf.

Tjejerna är lite spridda just nu , den ena i Boden och den andra i Dikanäs, och i Dikanäs finns det snö så liiite avundsjuk är jag faktiskt ; ) men men vår tid kommer även här så förhoppningsvis kommer det snö till oss också.

I morgon står det lite julklappsinköp på menyn , cykla el lång prommis med Frode och ett besök hos mamma och pappa , och hör och häpna så ska Anton med , tyckte att det var länge sedan han var där så nu är han sugen igen.

Tills vi ses igen....
Man får bara vad man ger, och man ger bara vad man redan fått......


Äldsta dottern

Det finns lite snö här också, minimalt men det finns ;)

mellanbarnet

Det är jättemysigt här uppe :) Har kastat snöbollar på Jerry, bastat (eller snarare jerry jag duschande bara ;P)och vi fick megago älgstek till middag :D

Åsa

Va roligt att ni har det bra : ) ses på söndag. Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress