Film är bäst på bio..
Har varit ledig i dag så i dag har jag hunnit med mycke , bla varit taxi till Jessika på morgonen , utv samtal med Anton och hans mentor , synundersökning.....ja vet jag är 42 och inte 22  ; ) sämre syn med andra ord : (
En tur på stan och sedan hem med en god macka åt Anton , han fick en med grekisk sallad i. Jag valde en skinka och ost och Jöregen en med räkor i ....mums kan jag säga.

Efter det var det dags för kaffe och ett glass winerbröd och det intog vi på Cafe Ålidhem med trevligt sällskap till : ) tack för gott fika... ; )

Sedan blev det taxi Ahlenius igen men omvänt denna gång , dvs från skolan och hem. Direkt hemkommen bar det av ner på stan igen för ett trevligt biobesök med Jörgen och Mats. Vi såg Flickan som lekte med elden efter triologin som Stieg Larsson har skrivit , har nu sett två av tre och nästa kommer i slutet på Nov...gissa vem som ska se !?

Nu ska det ner en kopp varm choklad i magen och sedan blir det till att slötitta på tv:en ...idel nyttigheter i dag , eller hur mina vänner ?

Så trevlig har min dag varit och innan jag avslutar detta inlägg så vill jag bara önska min högst kära bror ett stort grattis på födelsedagen från hela och då menar jag HELA familjen Ahlenius dvs Åsa ,Jörgen , Sanna , Jessika och Anton + div olika pälsbollar från liten till stor GRATTIS!!!

Ha det gott alla så hörs vi i morgon....
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress