Skönheten sitter i betraktarens öga....
Stog i duschen i morse och insåg helt plötsligt att jag är mitt i livet. 42 år ! det var ju bara i går som jag var 20 och allt var lite kaosartat. Inser att min kropp är 42 : ) den jobbar mot tyngdlagen och verkar faktiskt förlora ganska så ordentligt ; )

Men vet ni vad ? det gör inte så mycket , för med åldern har min egen trygghet vuxit fram. Jag vet att jag inte är perfekt på något sätt , men jag vet också att för många personer i min närhet så duger jag precis som jag är. Om Jörgen säger att jag är vacker , så är jag det , och jag känner att han verkligen menar vad han säger . I hans ögon är jag vacker och det är äkta kärlek , att acceptera en person som den är. Denna trygghet hade åtminstone inte jag när jag var 20 år men nu kan jag säga att ni måste ta mig som jag är både på gott och ont för jag är inte perfekt , men jag gör så gott jag kan.

Så fast jag är mitt i livet nu , 42 år gammal med vuxna barn så mår jag betydligt bättre i dag än vad jag gjorde för 20 år sedan , och visst är det tur att skönheten sitter i betraktarens öga , för då kommer jag alltid att vara vacker och älskad av dom som jag älskar och som finns i mitt liv.







Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress