It`s raining men......

Nä men väl vatten från himlen ..Det bara öser ner men vad gör det när det är varmt i förtältet
och vagnen har en go och skön säng till kvällen..

Var in till city i dag och shoppade lite : ) Det blev nya vinglas till vagnen , tights både långa och 3/4 dels.
Men största fynden gjorde jag på Indiska : ) 4 olika tuniker fick följa med hem till lilla moa : )
Gissa om jag är nöjd......lita på det ; )

Var också förbi Frida och hennes utställning i dag , där hjälpte vi till med att plocka ner och städa undan efter hennes vernisage. Och eftersom vi redan var på g så följde vi Viola in till T-central och Stadium. Där inköptes det ett regnställ : ) Ingen liten underdrift att säga att det verkligen behövdes i dag...

Och som kronan på verket efter en toppendag så la vår linje på tunnelbanan av när vi stod och väntade på att åka hem...och det sög verkligen!!

Upp och i väg till Åhlenshuset för att åka via extrabussar som dom satt in. Och med vår tur så fick vi vänta och vänta och vänta....regnet bara öste ner mer och mer....Men så hör vi en vacker röst kvittra....nu fungerar T-banan igen.

Alla rusade ner som galningar bara för att slippa regnet och på tunnelbanan igen....tack och lov. Det är inte fören det händer en sån här sak som man inser hur beroende man är av att det fungerar. Att börja bussa alla som hade tänkt sig att åka röd linje på tunnelbanan kräver sin man i antal bussar. Det räcker inte med en, en sån här gång.
Om vi hade fått vänta på bussen hade vi kanske fått plats på den tredje eller fjärde bussen , då förstår ni hur många det är som åker en linje på tunnelbanan samtidigt och det bara från en station av alla ..

Men men , hem kom vi och nu ska vi bara mysa ner oss i soffan. I morgon ska vi ta en latdag och bara packa i hop hela ekipaget och på lördag börjar vi att rulla norrut igen....Norrland se upp för nu kommer vi tillbaks igen ; )

Ha det gott alla så ses vi senare.....Jessika

jajjamensan det har jag :) har ju inga sedan mina gamla vart kastade :P

Frida Andersson

Tusen tack för hjälpen att städa. Ni är proffs! Det var mer än guld värt.kram Frida

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress