I dag händer det ...
I dag börjar vi med " återflytten" Tanken är att vi efter sommaren ska vara tillbaka i farfars hus. Vi har kvar av semestern och det projekt som vi hade som mål är klara. Så i dag är första dagen i en ny fas, att säga tack och adjö till det ena huset och säga Hej, nu är vi tillbaka ❤ till det andra huset.


Allt kommer att ta tid, vi låter det ta tid, för det är mycket att bära tillbaka efter 3 somrar och 2 vintrar hos gammelmormor. Så härligt det har varit att få bo här och vad det har underlättat att få bo så nära "jobbet" 

Men trots att vi hela tiden vetat och hela tiden haft en återflytt som mål så känns det i hjärteroten när vi väl är där och det är dags. Gammelmormors hus har varit vår fasta punkt under en sådan lång tid. Här vid köksbordet har vi planerat, drömt, gråtit, tvivlat men varje kväll när vi lagt oss har vi haft en ny plan att följa. Ofta har vi lagt oss och kommit fram till att "det kan aldrig bli värre än vad det varit i dag" ofta har det stämt men det har tyvärr också visat sig bli motsatsen, men även det har vi rott i land ❤ Tillsammans har vi jobbat mot samma mål, haft samma dröm och nu är vi, om inte i mål men åtminstone halvvägs.....Så i dag går vi vidare mot vår dröm,  sjukt tacksam för all hjälp, stöttning och heja rop som vi fått under dessa år.

Fortsättning följer......