Hästdag, igen :)
Hur hästigt kan det bli ? Dagen i dag startade med klockan 08.00 och en grötfrukost i magen. 8.45 rullade jag till Hippo för min ridlektion. Vi jobbade med framdelsvändningar och skänkelvikning i skritt och trav samt lite galopparbete :) Helt slut var jag när jag klev av men oj vilken givande lektion. Gick inte super på ngt sätt men vilka aha upplevelser jag fick under lektionen och jag fick även beröm för mina galoppfattningar som blivet mycket bättre :) kul att få höra!
 
Efter Hippo blev det ett besök hos Kent och Helen och där fick jag kaffe och supergod äppelkaka. Det blev min lunch innan Jag och Sanna brummade ut till Pegasus för att sedan fara till Hööks, igen :) På Mariedal klev Jessika in i bilen och vi styrde kosan mot ström och pållarna våra.
 
I stallet blev det förutom den sedvanliga markservicen lite hoppning för Jessika & Pyret och jag tog tag i Priddes tömkörning. Jessika & Pyret kämpade på bra och det gjorde jag & Pridde oxå :) Jag klarar nu av att byta varv i trav utan att tappa tempo, slita honom i munnen eller göra fel på annat sätt, känner mig supernöjd. Har som mål att jobba honom på en stor 8 volt i korekt rätt form med bommar på båda volterna för lite benlyft :) Bara att kämpa på med andra ord :)
 
När jag äntligen klev in hemma var klockan 18.30 så hungrig som jag var blev det tunna pankisar med hjortronsylt till, tvättstugan har avhandlats så nu är det soffmys som står på agendan. Tycker att jag är värd det efter i dag :)