En sån här mysdag

Som har spenderats i stallet. Ja vad har vi då gjort där en hel dag....jag och lilla Elida har bla bytt vatten i hagen, tagit in hästarna för en vilostund innan Sanna och Jessika kom och skulle rida. Utfodrat med hö och nytt gott vatten i boxarna, fikat hos Maggan och Paul. Hjälpt Jörgen med transporten (lite iaf) och ätit lunch i husvagnen. Gillades skarpt av lilla fröken :)

Transporten har fått ny matta på baklämmen, bromsarna servade, en trådlös kamera insatt så vi ser om bakluckan åker ner en gång till ;) och den nämnda bakluckan lagad :) Så nu är den som ny igen, fit for fight till nästa besiktning (förhoppningsvis) och helt startklar tills det är dags att dra in på Hippo igen.

Även husvagnen fick sig ett ansiktslyft :) Där byttes bordskivan som var både stor och otymplig och lite mörk ut mot en betydligt smalare och ljusare skiva. Gissa om det blev förändring, mkt ljusare och betydligt mindre otymplig :) gillas skarpt av mig :)

Dagen har visat sig från sin bästa sida med sol i mängder och varma vindar. Det lilla regn som kom var bara skönt och gjorde att luften käntes betydligt fräschare efteråt och färgerna blev lite klarare.

Ha det gott så höres vi senare...