Det syns någonting
Och konstigt nog kan jag tycka att det på ett vis är skönt, för då inbillar jag mig inte, och det sitter inte i mitt huvud.

Nu ska bara de kloka på Nus komma fram till om det är någonting att fundera över och gå vidare med, eller om det helt enkelt är onormalt normalt för mitt hjärta att vara och reagera som det gör ibland. 

För egen del tänker jag som så att det är samma som mitt arbetsekg. För mig, med min hjärtsjukdom så är mitt hjärta helt enkelt så här just för att det inte är på pricken samma lika som ett friskt hjärta.....så jag är fullt övertygad om att det är helt normalt" det dom ser! 


Här ser man på vänster hjärta dom "inbuktningar" som jag får i hjärtmuskeln, de är dessa som gör att hjärtat inte klarar att jobba som det ska när det ska skicka ut nytt syresatt blod i kroppen, detta leder då i mitt fall till hjärtsvikt, att jag blir väldigt lätt trött och att orken till att jobba med kroppen blir väldigt påverkad. Till detta har jag maxdosen betablokerare för min sort och det påverkar också min fysik och ork negativt.

Men därför är jag helt övertygad om att, med tanke på hur min hjärtmuskel förändrats, att det är det som gör att det stökar runt lite mellan varven, helt enkelt någonting som jag får lära mig att leva med 😊