Nu ska vi äntligen komma oss ut
Som jag har saknat att komma bort från stan under ledig tid. När vi hade husvagnen i Botsmark var det som att ha en stuga på nära håll, ca 5 mil så var man framme, så skönt, så behövligt och så underbart.
 
Tyvärr så förändrades platsen och det ganska markant. Vi valde att vara där för att det var lugnt, lätt för hundarna att gå in och ut ur förtältet, fina vandringsstråk att promenera på.....ja oj så mysigt det var. Saknar att ha denna möjlighet att "åka" iväg på helgen för att byta miljö, andas in lite skogsluft och få uppleva tystnad i stället för allt ljud som förekommer i stan.
 
Nu står vagnen uppe i fjälls, en Kabe är en bra vagn men är man född 82 som vår Kabe är så är det vissa funktioner som håller på att ha gjort sitt. Nu får den vara uppställd där och hjälpa till genom att vara extra sängplatser att ha vid behov......funger super så.
 
Men hemma i stan då.....hur ska vi lösa det här när längtan efter lite skogsbadande blir för stor. Vi har suttit och fnulat lite på hur vi ska lösa detta......ta lån och köpa husvagn/husbil känns inte så lockande längre. Men om man då vill ut och bara vara, lite egentid i skog och mark med hundarna som sällskap, ja hur kan vi tänka då........?
 
Jo men visst, mitt i Coronatristessen som låser oss hemma här i Umeå ( tills vidare, vad som sker i sommar får vi se då ) har vi klickat hem ett tält och helt nya sköna tjocka liggunderlag......ungarna visste inte hur dom skulle svara eller reagera när vi slängde ut våra fynd på den gemensamma messengertråden.....skulle dom applådera och säga kör!! eller skaka på skallarna och säga det dom verkligen tänker, att nu har det blivit härdsmälta hos morsan och farsan på riktigt......för mycket social distansering kan aldrig vara bra!
 
Ja jösses vad har vi gett oss in på!? Tälta, snart 53 år i kroppen, tuggar alvdedon varje kväll för att få sova hyfsat 5-6 timmar en vanlig natt och nu liggunderlag i skogen.....hur tänkte vi där! Eller.....alvedon, 4-5 timmars hyfsad sömn på liggunderlag, tystnaden, skogsdoft, öppen eld med kokkaffe, nöjda hundar och en morgonutsikt som tvärt bryter från vår vanliga vardag.
 
Skogsbadandets lyxversion 
 
 
Eller kommer det att bli så här......?
 
 
 
Utvärdering kommer........