Vikten av en bra försäkring
Nu när Hubbe blev akut dålig och vi var tvungen att åka till Östersund till deras djursjukhus, så tackar jag min lyckliga stjärna att vi valde samma försäkring till Hubbe som de andra vovvarna i familjen har. Visst kostar den en del men så väl värt varenda krona!
 
När vi dök upp där kl 3 på natten, trötta och stressade så fungerade vårt intellekt något långsammare än vanligt. Vi visste att vi hade en försäkring, men av någon anledning hade vi inte lagt ner försäkringsbeviset i Hubbes mapp. Tack och lov gick Jörgens hjärna igång så han kom på att han kunde plocka fram den på mobilen ( Skönt! ) Men eftersom vi verkade så förvirrade och osäker ang försäkringen så kände sig vetten tvungen att på förhand upplysa oss om var "summan" för vårt indimpande besök där med  röd dag, blodprovstagning ( 5 rör ) samt undersökning och röntgen på det OCH inläggningen, mediciner och dropp skulle hamna på ( mellan tummen & pekfingret så att säga ) trumvirvel.........13 000 +- någon tusenlapp......men andra dygnet blir inte lika dyrt fick vi tack och lov höra i alla fall. Så ca 13 000 för första dygnet samt summan för det andra dygnet skulle jag tro blir en slutnota på ca 16-18 000......TACK OCH LOV FÖR EN BRA FÖRSÄKRING!!
 
Vad gör man om man kommer dit med sin sjuka hund, utan en försäkring, och får höra den summan......Ja jag vet då att jag skulle få hicka.....det fick jag trots! en bra försäkring i bagaget.....för med 1500 i självrisk samt 15% på resten av notan blir även det en slant att punga ut. Men vad gör man om ens djur är sjukt och behöver vård? Naturligtvis så ber man om all hjälp som behövs, för ens djur är ju som en familjemdlem men med 4 tassar isf 2 ben ♥ 
 
Så har ni djur men ingen försäkring, fundera ett varv till om det kanske ändå inte skulle vara väl investerade pengar! Tänk att hamna i ett läge där notan blir för hög i den ena änden och ert älskade djur befinner sig i den andra änden....Hemska tanke!