Lyxen med fri tillgång
av ström i vagnen, det är en lyx. Särskilt när mitt ekg är uppkopplad mot min mobil. Och med en app som ständigt tickar på i bakgrunden, och som måste ticka på i bakgrunden, så går det lite mer ström i mobilen än annars. 

Sedan tidigare har vi denna solcellsladdare ( som jag varmt kan rekommendera ) som vi laddat mobilerna med när vi är ute med vagnen. Fungerar super på alla vis, men vagnen är svårare att ladda med den 🙈 Till denna följer det med solpaneler som gör att den laddar lätt och fort. Sen kan vi ladda mobilerna flera gånger var innan den är tom. Den har legat ute varje dag eller legat i vårt fönster fram och ständigt laddats. 


Här är dock dom andra solpaneler borta för vi har faktiskt köpt en fristående större solpanel och när vi har den uppkopplad för att ladda husvagnsbatteriet så laddar vi även den lilla "laddaren" direkt via den. Så när dagen är slut är vagnsbatteriet laddat och även mobilladdare full. Så praktiskt och så skönt! 

Denna har vi köpt och den laddar hur bra som helst, även i mulet väder (vi har kollat 👌). Detta, vilket ju egentligen är ett i-landsproblem, leder till att vi aldrig behöver dra med oss batteriet hem eller är tvungna att ställa oss på en camping (om vi inte vill) för att ladda upp batteriet i vagnen. Så himla bekvämt.


Liten, smidig och lätt att flytta efter var solen är. Vi var i valet och kvalet på att installera på taket, men efter lite funderande hit och dit så blev det tillslut detta. Har hört både + och - ang på taket eller löst som vi har nu. Vi får prova oss fram och se hur vi tycker att det är. Men hur som, eftersom vi helst fricampar så känns det gott att ha lite mer laddhjälp med oss ute i skogen 😊

Sköt om er tills vi ses igen 🍂🍁