En hälsning från Sjöland
När det inte blir som man tänkt, ja då får man vända 180 grader runt och göra någonting annat. Vår tanke i helgen var att ta oss ut på sjön för en liten fiske och koka kaffe tur samt kolla till farfars fiskestuga. Men så blev det då inte.
 
 
 
 
Vårt lilla hjärta Rufus har fått ont i sin kropp i gen. Så för att underlätta för honom blev det en hemmadag i stugan och lite behövligt pyssel där.  Vi började helt sonika att plocka ut, rensa undan och möblera om lite så att vi kan ta tag i rivningen i huset och påbörja upprustningen.
 
Så nu är vi snart i rivningsfasen. Vi har i stort sett tömt allt utom köksmöbler och köksporslin samt toaletten. Bara vi har fått upp husvagnen ( förhoppningsvis i Maj någon gång ) samt kickat igång hos gammelmormor ( Vi hyr det huset i sommar av släkten 💗 ) så kommer det stora rivningsarbetet.
 
Men gårdagen  spenderades alltså hemma. Hundarna fick gå ut och in som dom ville eftersom solen lyste från en klarblå himmel och lufttemperaturen var hur skön som helst. Vi tog det väldigt lugnt och fikade ofta 🙂 och hundarna låg ute och njöt av lugnet och det vackra vädret.
 
 
 
Just nu sitter jag då här med ljusen tända och första koppen kaffe bredvid. Klockan är 07.19 och dagen kan inte starta bättre.
 
 
Ute lyser solen och termometern visar på - 6 grader så dagen i dag kommer att bli en lika vacker dag som i går. Är så oerhört lycklig för att jag har förmånen och möjligheten att få vara här uppe i vackra Vojmådalen, paradiset på jorden och i mina ögon den bästa platsen i världen.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress