Arbete i dagarna två
I går så var det planering av marken under huset samt att dra in det nya vattnet i huset. Kommer inte att sakna det gamla vattnet 😉 
 
Pappa var med och hjälpte oss och det underlättar ju med en som kan detta med markplanering. Tog faktiskt inte så lång tid innan vi var klar, är man 3 så rasslar det bara undan!
 
 
 
 
 
 Vi har även grävt in det nya vattnet, lycka!! Så nu är det bestämt var diskbänken ska vara och toan, behåller vi med liiiten sjustering bara, som den var innan vi rev den.
 
Nya vattnen kommer in här under toaletten för att sedan mynna ut i köket.
 
 
 
Ingrävt och klart 😊
 
 
 
Är så himla lycklig över min nya vän ♥ Är inte en häst men har fyra hjul och bär mig och allt skråp dit jag vill 😊
 
 
 
Och så till slut! När vi hade städat upp runt huset, rensat ut ännu mer i garagen ( Blev ytterliage en till stor hög till Åtv i Dikanäs ) så mätade vi och satte in den första av de nya åsarna ( Bara för att kolla hur det blir )
 
Och här är den då, det är dessa åsar som legat till grund för allt arbete som vi lagt ner under 4:a veckor. Mycket blod, svett & tårar har passerat. Men nu, nu är vi äntligen framme vid det första av alla våra delmål, nya åsar ( dock bara en än, men ändå, och nytt vatten inne) Så. Himla. Glad!
 
 
 
I skrivndets stund har vi nu tagit paus från byggandet. Jörgens händer är helt slut ( ser ut som två svullna ballonger ) och han har oerhört mycket värk efter dessa veckor. Själv har jag fortfarande en rygg, ett knä och en armbåge som signalerar att det inte är riktigt som det ska. Så en välbehövlig paus är verkligen passande just nu. Vi har "städat i hop" hos farfars och om kropparna och orken vill så kanske det blir en ås eller två till. Men i dag så blir det en pausdag, för att återhämta kropparna lite och samla styrka för att ev ge oss in på en till ås någon dag framöver ♥
 
Fortsättning följer.....
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress