När tankarna inte går att stoppa
Och känslorna bara väller fram som ett godståg ur dimman. Det är då det är skönt att vi trots allt får vara vi två  ❤️ 
För nu när det hela håller på att lugna ner sig, världen snurrar lite långsammare än vad det gjort och det mentala håller på att komma i kapp, ja då kommer tankarna.....
 
Och det som är det värsta, det är att trots att det hitintills gått bra så kan ändå inte hjärnan släppa det som kunde ha hänt. Jörgen kunde ha gått bort........och när dessa tankar kommer, så hjälps det inte att den rationella delen av hjärnan förstår att det gick bra. Jörgen lever, det är fortfarande vi två, vi fick en andra chans. Det spelar ingen roll hur rationellt jag tänker! Känslomässigt så blir det totalkaos och tårarna bara rinner. 
 
I dag har det varit en sån dag, för oss båda två. Och så här kommer det att vara många fler dagar, men så måste det få vara. För likväl som Jörgens kropp ska läka efter denna jätteoperation så måste även våra själar få en chans att läka denna oerhörda stress och oro som vi kastats mellan under dessa dagar sedan förra fredagen, Men vi har fortfarande varandra, så tillsammans med våra barn så kommer det att bli bra, bara vi låter det få ta den tid som vi behöver.
 
Älskar dig nu och för alltid !
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress