Vissa dagar är bättre än andra ♥
Dagen i dag var en sån bra dag. Full fart från 7.30 i morse eftersom min älskade man Jörgen hade resfeber nu när jag äntligen släpper iväg honom till fjälls och Sjöland. Själv kommer jag att vara ledig hela vecka 47 ( Japp, ni läser rätt!) så nästa lördag rullar jag och alla hundarna upp för en heeel vecka med fjällmys. Men nu tillbaka till dagen i dag.
 
Förutom att morgonfika med gubben innan hans avresa har jag hunnit med en stallsväng och där hade jag turen att få sällskap av  en av medryttarnas mamma. Alltid lika roligt att få stråla i hop med någon av våra medryttare. Det är inte ofta det händer, av naturliga skäl då, i och med att dom har våra killar och vi är stalledig. Men i dag blev en sån dag när vi var där båda två eftersom vi båda tyckte att våra döttrar bäst hade det hemma i sängen för att få en ordentlig sovmorgon ♥
 
Efter stallet bar det av hem till mamma & pappa för att fira pappa på Farsdagen. Gott fika, trevligt sällskap och en massa surr för att komma i kapp allt som hänt blev det denna eftermiddag ♥
 
Väl hemma var det det vanliga som stod på agendan. Middag i magen, förberedelser för en ny arbetsvecka samt lite städning. Ni vet, det vanliga vardagsbestyren som återkommer varje vecka ☺ Söndagar är en bra dag för det och jag gillar att förbereda veckan som kommer. För mig är det ett måste för att slippa en massa stress som bara ligger och skvalpar runt i bakhuvudet annars.
 
Men nu när allt är klart så är det äntligen dags att gotta ner mig i soffan och bara slappa. Jag och Morris älskar att sitta i vårt hörn och bara känna lugnet, han sover och jag brukar passa på att läsa lite eller bara zappa runt på datorn. 
 
Nu soffläge, ha en bra söndagkväll alla ni där ute ♥
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress