Mina helger
är ganska så lika har jag insett :) Fredag kväll hoppar jag i mitt stallunderställ och drar till stallet. Hem för en dusch och sedan på med pyjamas och soffmys.
 
Lördag morgon. På med mitt stallunderställ, till stallet x antal timmar. En sväng förbi mamma & pappa för lite surr och en gooood kopp kaffe med macka till. Sedan hem och oftast middag i magen eftersom gubben min gör i ordning den när jag ringer på em och säger att jag är på G hem. Dusch och sedan pyjamas och soffmys med finaste Morris och gubben ♥
 
Söndag morgon. Långfrukost och städ i pyjamas. Sedan på med mitt stallunderställ, stallet x antal timmar ( många timmar ☺ ) ringer hem och har turen att middagen oftast står på bordet. Iväg och veckohandla, sedan duschen och på med pyjamasen och sedan soffmys resten av kvällen med lillhjärtat Morris och gubben ♥
 
Så från fredag kväll till måndag morgon består min klädsel av stallunderstället och pyjamasen ☺ Oh vilket glamoröst liv jag lever med snygga kläder och hejdlöst uteliv med innefolket i Umeå ;)
 
Min vanligaste plats förutom stallet då under helgen, jag med gubben och lillhjärtat ♥
 
 
Ja så ser mina helger ut ☺ Inget mer spännande än så. Men oj vad mycket tid jag får tillsammans med gubben ändå trots stall många timmar nu när han fått ett annat jobb med bättre arbetstider och mindre helger. Så himla mysigt att bara sitta ner tillsammans, zappa lite på datorn, kika lite tv eller bara surra om allt mellan himmel och jord. Det är livskvalitet det när den är som bäst, för mig iaf. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress