Guld med bra medryttare!
Har i dag 2 st medryttare som hjälper mig en dag i veckan var. Den ena har en fast dag och den andra tjejen har en "flytande" dag. Om jag åker bort så brukar jag meddela mina medryttare att Lucky finns ledig för en extra dag eller två, och kan dom så hjälper dom gärna till lite extra.  
 
Att ha medryttare är guld, för hur gärna jag än vill, varken hinner eller orkar jag stallet 7 dagar i veckan, 52 veckor per år. Det är här vikten av bra medryttare kommer in i bilden. Jag planerar ofta resten av mitt sociala liv beroende på "när" mina medryttare har Lucky. När jag inte har stallet kan jag göra andra saker. 
 
De dagar jag har stallet hinner jag i stort sett bara mitt jobb och stallet. När jag slutat så städar jag undan, äter middag och sedan hämtar jag/vi upp jessika som slutar 18.15. Efter det är det ca 20-25 min bilåkning innan stallet ( är 2.2 mil dit.) Är oftast framme runt 18.45. Då är det stallsysslor och ridning, sopa bort efter oss, byta om och 20-25 min restid hem. Är då oftast inte hemma fören 21.30-22.00. Så då finns inte mycket mer ork kvar än till lite kvällsfika och en dusch och sedan i säng.
 
Tro nu inte att jag beklagar mig, jag älskar att vara i stallet och få pussa på och rida på Lucky ♥ Men även om jag älskar det så kan det ju vara trevligt för resten av min familj/vänner att få se mig ibland ☺ Och det är där mina guldmedryttare kommer in i bilden!
 
För jag har verkligen toppenmedryttare, precis som Sanna & Jessika har. Och så skönt det är att kunna planera in annat än stallet dessa dagar som dom är där, och så skönt att veta att dom verkligen är där! Nu kan alla bli sjuka, det kan hända oförutsedda händelser som ingen styr över osv osv. Men för mig som hästägare är det oerhört avslappnande och skönt att veta att mina medryttare verkligen tar sina dagar som dom har, så gott som det nu går med tanke på att det kan dyka upp vad som helst lika fort för mina medryttare som det kan göra för mig ☺ Men jag måste bara få skryta lite över våra fina medryttare som vi har till alla våra 3 killar, dom är verkligen guld! Är så tacksam för den hjälp vi får, så lycklig över att dom kommer i ur och skur, och så oerhört glad för att dom meddelar i god tid om det är några förändringar ( saker som går att styta över naturligtvis☺ )
                                               
En stooor Guldstjärna till er ★

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress