Gud......vilken mardröm!!
Paniken som var i kroppen, ja den var inte att leka med. Tror pulsen var uppe i 180, jag ljuger inte! Kan inte riktigt förstå hur i hela friden hjärnan kunde få igång all detta!? I bland blir jag faktiskt lite förvånad över mig själv och hur jag är mitt i allt.
 
Vaknade i natt, som sagt i full panik, typ. Hade haft jordens mest obehagliga dröm! Drömde att vi gått och lagt oss för natten. Vi bodde i en ny lägenhet och hade i stort sett bara möblerat upp den innan vi for iväg en vecka ( gud vet vart) Men vi kom hem på kvällen, packade upp och gick och la oss. Vaknade sedan på natten och hörde kraffsande ljud, låg en stund och försökte lokalisera var det kom ufrån och insåg att det lät ovanför mig, alltså från taket?
 
Kommer fortfarande i håg från drömmen, känslan när jag tänder sänglampan och tittar i taket. Det tar en stund innan hjärnan lägger i hop ett och ett och får det till två, dvs hjärnan inser att det kryper fullt med kackerlackor i taket!!! Och av ljuset från sänglampan så börjar dom att röra snabbare på sig så en del rasar rakt ner i min säng!! på mig!! Men fy sjutton....hela den natten ( i drömmen ) så dammsög vi kackerlackor precis överallt, och då menar jag verkligen överallt!! En hysterisk Åsa, samt en lika hysterisk Jessika ( hon avskyr krypande djur i sängen sedan vi byggde stugan ☺ ) var i full gas i natt, i drömmen alltså ☺
 
Kan detta vara straffet för att jag inte har julstädat i år? För i år har jag verkligen lagt på hyllan allt detta med att städa, så det kan kanske vara det som spökade i natt, vad vet jag ☺ Det jag däremot vet, är att trots utebliven städning så kommer julen ändå ☺ Så i år går jag all in, på att göra ingeting!
 
God Jul på er alla ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress