Dagens Lucky ☺
I dag for vi med Sanna & Jessika på en tur i skogen. Ishalka är det tyvärr den mesta delen av tiden men lite trav och galopparbete kunde vi göra ändå ☺ Vi märkte även att det var en stooor renflock efter skogsvägen. Lucky började att låta lite roligt där han snusade i luften och dom andra killarna blev liiite mer nyfiken än vanligt på att titta in i skogen och vips så stod det mååånga renar där och glodde på oss ☺ Nyfikna var dom så när vi kom travandes upp för en liten backe så sprang dom fram för att kolla in oss innan dom vände om och drog i väg lite längre bort ☺
 
Lucky skötte sig super, som vanligt ☺ Vilken härlig energi han har nu när vi rider ute, galoppen skulle kunna få vara i mil känns det som han tycker ☺ Alldelse för korta sträckor enligt honom. Kommer att bli bra när jag får på skor fram med ytterligare brodd på ☺ Men jag mååste bara få berömma honom, för inte halkar han någe mycke inte, stadig som en bergsget är han trots isgatan som vi rör oss på.
 
I morgon ska jag ta en tur på banan eftersom vi ridit ut alla andra dagar. Hoppas att han inte blir för ledsen över att måsta vara där, men även banan måste vi vara på ibland ☺ Matte vill öva på sin sits lite och skulle jag ramla av är det bra att vi är inhägnad och inte ute i skogen ( finns ingen pall där ☺ )
 
Lite bilder från i dag ☺
 
Lucky stod och sov när Jessika fixade till hans man och flätade luggen ♥
 
 Lite från vår tur ute i det vackra vädret ☺
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress