Men Suck!!
Fy sjutton säger jag bara! Vilket straff att kliva upp 06.15 en ledig dag, hur tänkte jag där?? Men faktiskt, när man väl är uppe, ja då går det ju riktigt bra ändå.
 
Fort tidigt till stallet eftersom jag ändå var halvvägs iom att jag skjutsade Jörgen på jobbet. Och riktigt mysigt var det att klä på Pyret och släppa ut honom i hagen. Pga 2 sår på kotorna fram så får han sova inne på nätterna nu ett tag framöver, tills det läkt ordentligt.
 
Mockade boxen, mockade 4 hagar, fixade lite hö och vatten och så var det klart. Är så lycklig över våra fina vattenbaljor som Jörgen gjort till killarna våra. Dom mindre rymmer ca 12 liter och den stora ca 20 liter. Men eftersom vår stallägare hjälper oss och är snäll och fyller på när det är tomt så gör det ingeting att dom är lite mindre ☺ Och trots att det var ca 12-15 minus grader i natt så hade killarna vatten att dricka, funkar super!! En pytteliten ishinna var allt som blivit under hela kalla natten ☺
 
 
När allt "tråkiga" var gjort blev det en liten sväng ner till höåkern. En taggad Lucky med kryp i skinnet var det idag. Tur att han är lika snäll som stor, för i dag var han faktiskt lite dryg för att vara han. Men lite energi fick han göra av med trots det usla underlaget. VILL HA SNÖ!! NU!!!!
 
 
Morgondagen kommer nog att bestå av samma sak skulle jag tro, finns inte så mycket att göra än när snön lyser med sin frånvaro. Trodde aldrig att jag kunde bli less på att jobba i skritt på olika sätt, men just nu är jag djävligt nöjd med det. Så please, vädergudarna, kom med lite nederbörd tack! I form av snö!! 
 
Nu ligger en välrastad Morris och sover och en nyfikad Fru Ahlenius ska snart kliva in i duschen för att spola av lite hästdoft, även om jag älskar doften av häst och stall, så kanske inte alla andra i familjen älskar den lika mycket ☺
 
Önskar er alla en härlig måndag ♥
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress