Håll i hatten
 
 
 
Eller håll i flygstolen i stället!!
 
Nu är vi hemma i Umeå igen. Delvis lite brunare, delvis mycket brändare, men alla en minnesvärd resa rikare. Resan ner gick super. Lugnt och fint, gled ner som på ett banaskal och inget att orda om. Resan hem var något mer turbulent men å andra sidan så gick det fort eftersom vi hade medvind. Men nog håller jag ett liiite stadigare tag i stolsryggen framför när det hoppar och far som på Dikanäsvägen när det är värsta vårförfallet, men ner kom vi och hemma är vi nu.
 
Håller på att gå igenom lite bilder, men eftersom kvällen är sen så kommer fler inlägg med mer bilder och lite utförligare beskrivning om veckan som varit i morgon. Kan väl säga ändå att vi blivit uppassad som små kungligheter hela veckan. Kan nog lätt tänka mig att bli rik och berömd för det känns oerhört lyxigt att ha en alldeles egen service kille placerad vid vårt bord som tog hand om oss hela tiden, var bara att lyfta handen så kom han ilandes som ett skott och frågade vad vi ville ha, och det i dagarna 7. Stavas LYX :D
 
Men nu sängen, trots en underbar sista dag Turkiet ska det bli skönt att krypa till kojs för att sova. mer kommer i morgon :)
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress