En magisk dag på sjön
Och Morris, ja han skötte sig som vanligt super. Skutt upp i båten som om han inte gjort någonting annat i sitt liv än att åka båt i solen och värmen på baksjön i Dikanäs :)
 
 
Även Ruffe skötte sig som en riktig båtsman och satt som ett kuttersmycke mellan varven och ibland var det nästan så att han ville hoppa i vattnet när det dök upp någonting som kittlade nosen lite extra :)
 
 
 
Själv låg jag i bikini och solade och njöt av en dag på sjön utan både mygg och brems men med en strålande sol och varmt ute, ja jösses vilken magisk dag!
 
 
 
På vägen ut så lade vi ut några nät för att försöka få lite abborre. Sanna övade i att ro och det är inte det lättaste. Kan verka enkelt men för alla som lagt ut och tagit upp nät så vet vi alla att det är en konst att få båten och näten att synka ihop tillsammans.
 
 
 
Vi satt även och njöt i båten och fiskade samt fikade lite medans näten fick ligga i en stund och det var jätteroligt att meta abborre när det bara var att skicka ner masken så tog det :) Själv så fiskade jag inte så mycket utan roade mig mest som sagt med att sola och att fota :D
 
 
 
Ja dagen i dag var verkligen härlig. Och ett bättre avslut på denna turen upp till fjälls kunde vi inte få. I morgon bär det av till Henriksfjäll för lite loppis och våfflor innan vi styr kosan via Lycksele hem till Umeå :) Men snart bär det av hit igen, ska bara mellanlanda hemma en stund innan vi packar om och rullar upp igen, sista rycket innan jobbet börjar. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress