Tårar
av lättnad rann över i dag när hovis kom och tittade på förödelsen och efter en stund säger att det ser inte bra ut, men, det går att fixa. Ångesten som legat på lur i kroppen ebbade sakta men säkert ut och lungorna blev lättare att fylla med luft. Tack och lov för vår underbara hovis, är så glad att det är just han som Pyret har.
 
 
Nu hoppas vi att bootsen sitter där dom ska för mer trasig än så här får dom inte bli. Nu är det fortfarande lite spelrum innan det går riktigt illa men många milimeter är det inte att spela på. Vår fina stallägare kommer att kolla att bootsen sitter kvar varje gång som han passerar Pyrets hage, känns superskönt att veta det! Helt underbart med all omtanke som visats oss både irl men även via Fb och bloggarna <3 Tack!!
 
Så här ser Pyrets nya boots ut. Dom är som en slalomsko med en luftkudde vid ballarna som man när skon sitter på plats pumpar upp med en luftpump (följer med när man beställer bootsen) så då fylls bootsen ut och sluter om hoven på ett helt annat sätt än de andra bootsen vi haft på hitintills, barfotahästarnas Rolls royce :D Kostade skjortan och vad brodden kostar ska vi inte prata om ;) Men OM! det fungerar så får det kosta vad det vill!! 
 
 
Malin Österlund

Värt vartenda öre! Ni får sälja ut lite schabrak och annat :-D

Svar: Absolut :D
Åsa

Sandra

Oj! Aldrig hört talas om sådana boots, coolt! Hoppas allt går vägen för er! :)

Svar: Tack ,hoppas vi också.
Åsa

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress