Det blir operation
för min man. Kl 10 rullade vi mot Skellefteå för ett läkarbesök. Eftersom min man hade jobbat natt så var jag ledig och ställde upp som chaufför så han kunde vila lite i bilen på vägen.
 
Hade super otur med vädret för det var enormt mycke dimma på vägen upp och ännu mer på vägen hem samt ett envetet duggregn precis hela vägen :(  I stort sett hela tiden var inte sikten mer än 100 meter och så tjock att det var svårt att se dom mötande bilarna. Och alla långtradare som sen duschade rutan med saltvatten, det i kombo med mörker, ja jösses så härligt det var ;)
 
Men nu vet vi i alla fall vad som felas i axeln och det kommer att bli en operation där benet på två ställen kommer att kapas ner i storlek så trycket lättar på den inflamerade biten. Var fullt synligt på röntgenplåten hur inflamerat och svullet det var men efter flera spruter med smärtstillande , så kommer nog gubben att få sova förhoppningsvis ett par nätter iaf utan allt för mycket smärta. Happy face!!
 
Förutom att nöta ändan i bilen så har jag hunnut med att handla det sista till jobbet i morgon samt varit ute på en löprunda :D SÅ SKÖNT!! Nu soffmys och sedan sängen.......Sov gott!!
 
 
 
Esmeralda

Ojdå, hoppas det blir bra med honom :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress