Att bli med valp
Är som att få barn, lika mycke känslor i omlopp och lika mycke oro ;) Har nu haft Morris hemma sedan i fredags kväll och jag är ledig hela veckan för att han ska få en möjlighet att "bo" in sig med och hos oss. 
 
Har hasat runt i pyjamasen med håret på ända och trött blick för nu är det nattvak som gäller igen. Men jag ska inte skylla någonting på Morris för han sköter sig jättefint, utan det är jag själv som ligger på ohågan och vaknar bara han rör på sig det minsta lilla i sin säng :D Ser mer ut som ett vandrande lik än som den Åsa jag brukar vara (kanske ingen större skillnad)
 
Nu kanske det inte behöver vara så här, eller har varit så här för er andra som skaffat valp i huset. Men för mig är detta jättestort och som med allt annat jag gör så går jag all in, allt eller inget är mitt ordspråk. Vill att det ska bli så bra som möjligt för vappis och jag vill verkligen ge dom bästa förutsättningar som jag bara kan för att han ska få en bra start hos oss <3
 
I dag har vi med Ruffes hjälp varit på vår första stooora långa prommis :) Gick super men 2/3 delar på sträckan gick luften ur och det blev att åka i mattes famn hem igen :D Hade tagit på ett täcke eftersom det blåste men det är liiite för stort än (läs ganska mycke) så det blev en tur på Djurmagasinet för att köpa ett lite mindre täcke som passar vår lilla krabats kropp. Det andra får vänta en stund så kommer han att växa i det men just nu är han lite för liten :)
 
Det blev ett sånt här täcke
storlek 24 (fortfarande liite för stort) så nu får han växa in i det så kan han få ha Sannas fina täcke senare i vår :)
 
Sannas fina täcke från Hööks (en stallkille ska han bli) som han ska få växa i lite <3
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress