Upp i regn
och hem i solsken. Vilket oväder det var upp. Från Vännäs till Skussfors så öste regnet ner mer eller mindre. Vissa tillfällen han inte vindrutetorkarna att ta undan och om det då blev ett möte med en långtradare/lastbil, ja då blev vindrutan helt tät med regn. Mindre roligt kan jag ju bara upplysa om :)
 
Men väl uppe så kom belöningarna, en efter en. Gofika hos mor & far på kvällen och en skön säng efter det. Lördagen spenderades med att fotografera, fotografera samt ett besök på byn och till Grönfäll för att fota från Rogers stuga och världens godaste middag på kvällen nämligen byxfilead abborre med potatis, romsås och grönsaker till :D Supergott!!
 
På lördagen när vi kom hem efter allt vi hunnit stod dessa fina på vår bakgård :) Inte alla som har renar hemma på sin gård, men det kan vi njuta av iaf :) Gissa om Ruffe blev lite varm i kläderna när han såg dessa trevliga lekkompisar ;)
 
 
Söndagen kom med lika vackert väder som lördagen, om inte ännu vackrare men då var det ju dags att åka hem igen. Bilarna packades och stugan stängdes ner men innan vi rullade så han jag ta fram kameran igen. Fast ska jag vara ärlig så packades den aldrig ner under hela helgen ;) Fångade detta vackra morgonmotiv innan dimslöjorna lättade som fåglar och for iväg :)
 
 
I Lycksele blev vi bjudna på lunch på kåtan vid Dollarstore och där mina vänner kan jag varmt rekomendera deras lunchmeny som erbjuds mellan 11 och 14. Supergod mat, ät så mycket du orkar och tre rätter att välja mellan och alla är lika goda. Om du inte är mätt efter det så ingår kaffe/the och kaka till efterrätt. Allt till en summa av 80 kr, väl spenderade pengar. Att dom sedan är trevliga gör ju inte lunchen sämre :)
 
En sväng om Lycksele utan att besöka Dollarstore är ju inte okej enligt oss ;) In och fynda och fynda gjorde vi :) Glada packade vi bilen mot nästa stopp på vägen, nämligen Vindeln. Där blev det kaffe och en av dom godaste kakor jag smakat hos Kent & Helen :) Mätta som små lusegrisar brummade vi dom sista milen hem till Umeå igen. Summa sumarum så har helgen innehållet en massa härliga stunder, både för kropp och själ. Smak och synsinnet har gått på högtryck hela helgen :) En bra helg med andra ord!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress